Gözü kararttımgüzel bi tv alacam da tavsiyelerinize ihtiyacım var 3000 tl param mevcut ne almalıyım ? yardımcı olursanız tavsiye şeklinde sevinirim
Gözü kararttımgüzel bi tv alacam da tavsiyelerinize ihtiyacım var 3000 tl param mevcut ne almalıyım ? yardımcı olursanız tavsiye şeklinde sevinirim
bence almak için bu zaman daha iyi. yeni teknolojiye boşu boşuna şişik paralar verip kazıklanmassın. şu an yılbaşı kampanyası ayağına zaten inmişti hep fiyatlar.
yeni teknoloji ürünler çıkınca eskilerin fiyatı biraz daha düşer sanki
LG 55LM660S Cinema 3D Smart LED TV Akıllı Kumanda Hediye
bende 47sı var memnunum..
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ch-led-tv.html
bu konunuzdan devam etseydiniz daha iyi olurdu sanırım konu kirliliği açısından.
mci cmr gibi 400hz yazıları firmaların belirlemiş olduğu değerler bize gore 400 diyorlar yani![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
odamda 50hz fhd lcd tv var. çok memnunum full hd film, xbox sorunsuzinsanlardaki hz merakını çözemiyorum pek ama isterseniz samsung es7000 8000 modellerine bakın 800hz üst sınıf modeller
![]()
.
fiyat performans olarak o rakamlara en iyi LG bulursun
magic remote falan hediyesi olanlardan bulursan hiç bişman olmazsın
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ben beylıkduzu medıamarket tan 140 led tv aldım 3000 e LG marka 4 tane gozluk hedıye ettıler tv askı apartı dahıl suan ıcın yedekparcası olsun en cok tercıh edılen tv lg tv ınceleyınce goreceksın samsungun 140 ekran goruntusu nedense super degıl ama 160 ekranda cam gıbı onunda fıyatı ucuk epey arastırmıstım bende aradıgın ıcın paylasayım dedım
HD tv alırken göz önünde bulundurulması gereken unsurlardan birisi, tv ile izleyici arası mesafedir,bunu göz önünde bulundurarak tv alın. çok büyük ekranlara yakın kalındığında görüntü hiçte hoş olmuyor.buun için bir mesafe ölçümü yapıp mümkünse de media markt gibi gerçekten işinde bilinçli çalışanların olduğu yere bakın.zaten iyi bir satıcının size bu mesafe olayı izah etmesi gerekir.
Elektroworld magazasında 3 gunluk kampanya var tavsiye ederim ben aldım LG 50 inc 127 ekran 3d 600Hz smart tv kampanyası var bi bak derim istersen.
Ergin ORANLI
LG 55LM960V Paraya kıy bunu al. Şu anda piyasadakı en ıyı led tv. Ses ve panel odulu alan tek tv. Full nano led. Diğer tv'ler gibi dinamık led degıl. Kenarlardan led panel yerıne komple panel led. 1000 Hz. Ben alalı 15 gun oldu sayılır. Virtual surround var tv de ve ayrıca subwoofer var. O ıncelıge bu ses sıstemını de dahıl etmısler. Ses sıstemı kullanmana gerek yok. 5+1 ses sıstemı varmıs gıbı performansı var. Hele kı blueray ızlersen baska bır tvyı ızlemek ıstemeyeceksın. Hayırlı olsun.![]()
Hz olayına fazla takılmamak lazım 50/60Hz üzerinde yayın yok diye biliyorum HD yayınlar 1080i 50Hz, pc/oyun konsolu bağlanmıyıcaksa yüksek Hz gerek yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)