arkdaşlar aracım 94 ex üzerinde performans egzos mevcut susturucularda mevcut stok bi şekilde..yanlız ses bakımından alt devirlerde canlı üst devirlerde ölüyo ben bunun tam tersini sağlamak istiyorum nasıl yaparım?
arkdaşlar aracım 94 ex üzerinde performans egzos mevcut susturucularda mevcut stok bi şekilde..yanlız ses bakımından alt devirlerde canlı üst devirlerde ölüyo ben bunun tam tersini sağlamak istiyorum nasıl yaparım?
Kardesim ben de Si Headers, bir tane tüp orta susturucu ve Remus son kullaniyorum. Ses gayet tatminkar.
Altlarin sessiz olmasini istiyorsan baska bir son takman lazim diye düsünüyorum. Supersprint'ler isini görür herhalde.
Örnek olarak benim ki böyle:
senin istediğin düzgün bi son susturucu
senin egsozun dandik
ondan dolayı üst devirlerde soluğu kesiliyor
Arac 1.5 EX kardesim, daha önce de söylendigi gibi sana iyi bir son susturucu lazim. Supersprintler alt devirlerde stock gibi sessiz oluyor ve üst devirlerde cizirtili bir sekilde ses veriyor.
Diger markalar hakkinda daha tecrübem yok malesef.
al bi tane otto tamam
markasız egsoz alma
en azından satarkende para eder
zaten en düşük 60 lık felan çoğu marka egsozun girişi
teşekkürler saolun zaten dirsekli yaptıracagım için egzosu değiştirecektim en iyisi sağlam güzel bi otto buluyum ben![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
1994 civic el vardı bende orta iki susturucu iptal ve son susturucu supersprint mega'ydı.çıkış 12'likti. giriş 70'likti yanlış hatırlamıyorsam.ses aşağıda.videoyu ben çekmiştim...üst devirler full cızırtıydı ve bence tatminkardı...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)