Arkadaslar,
ben arabayi cikardigim zaman sanayi mah, kanyon arasi kullaniyorum sadece,
benzin almak icin neresini tavsiye edersiniz. Onemli olan su tutacak yeri olmasi...
Ve tabi idare eder benzin kalitesi
Arkadaslar,
ben arabayi cikardigim zaman sanayi mah, kanyon arasi kullaniyorum sadece,
benzin almak icin neresini tavsiye edersiniz. Onemli olan su tutacak yeri olmasi...
Ve tabi idare eder benzin kalitesi
Built to fall....
Abi sanayi girişindeki Petrol Ofisi'ni denedin mi? Oradan aldığımda bir sıkıntı yaşamadım genelde. Yıkama da var diye hatırlıyorum.
Sanayi mahallesinde petrol ofisi var az aşagısında Full, kanyon'a en yakın zincirlikuya shell, maslak Opet'ten alıyorum ben yıllardır orayı tavsiye ederim
bugune kadar petrol ofisi alıyordum 97 ama birdaha asla almam 1 haftadır farklı yerleden alıyorum bp mesala veya shell arabanın gidişi filan acahip değişiyor petrol ofısı satıldı gecenlerde acaba bunla alakası varmıdır ?
DRİLL
Dr.Ecu
her zaman maslak opetten alıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım, seyrantepenin aşağısında cendere yolu gültepe kağıthane kavşağının orda Opet var orasınıda kullanabilirsiniz
kanka seyrantepede full var biliyosun oyak sitesine inen yol üzerinde yeni sayılır ve açılırken bütün depoları falan yenilendi eskiden petrol ofisiydi
senin evden yukarı çıkınca petrol ofisi var hem eski hemde güzeldir fakat yeri küçük su tutma falan yok
sanayi mah içinde daha sonunda var sana yakın sayılır aslında ama orasıda rahat değil bence
en güzeli FULL
Bu arada Tatlıses kebapın sırasında istanbul garaj diye bir oto yıkama tükkanı var orası bizden oraya uğra bol bol fatih vardır gerçi forumdan bi çok arkadaş var![]()
Full ler kapanıcak yakında luqoil satın aldı fullu diye biliyorum sektörün içinde olanlarda doğrular yada yalanlar beni..
Benim tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle mehmetçik vakfı opet.. yakıtı çok kaliteli otomaitk arka kısımda yıkamasıda var.. o hizada önerebiliceğim tek yer.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
İşi bilen kime sorsam shellden şaşma diyor, ikinci ve üçüncü alternatiflerim ise opet ve total.
men dakka dukka.
maslak opet sanayi mah. levent arasında değil ki ?
biraz yukarda kalıyor bende leventte oturmama rağmen ordan alıyorum kaldıki çilekli tesislerinin yanındaki shell burnumun dibinde olmasına rağmen..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Ozan Bey Garanti'nin genel müdürlüğü'nü az geçince sağda BP var.Ben ordan alıyorum.Hiç sorun yaşamadım.Biraz uzak kalıyor ama 4 levent metroyu geçip ilk sağdan dönüp etiler'e gider gibi gidince Shell var en sorunsuz ve kaliteli yer orası aslında.
Alakası yok ama total in kendi istasyonlarında çok kaliteli benzin var doco total diye geçer birçok yerde vardır.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Beyler, Full bir firmaya kiralanmış, 15 gündür benzin-gaz satmıyor.
Net bilgisi olan var mı ?
Ne güzel ucuza yakıt alıyorduk yahu ???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)