Benzini ucuzlatacak ilginç formül! Haberleri, En Son Haber || Samanyolu Haber
eğer bu gerçek olursa hızlı bütün arabaların fiyatlarını düşünemiyorum?![]()
Benzini ucuzlatacak ilginç formül! Haberleri, En Son Haber || Samanyolu Haber
eğer bu gerçek olursa hızlı bütün arabaların fiyatlarını düşünemiyorum?![]()
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
lpg biter, benzin kullanımı artar. vur derken öldürürler. lpg 3 küsür olurmu ya. zaten 2.30 2.70 arası geziyor. hepten sömürürler, baktı kullanım düştü.
benzin yönünden çok çok iyi, ama sanıyorum böyle kalır. gine artarda artar olan lpg kullanıcısına olur.
TR - B13
Hiç merak etmeyin bir gün bu fiyat olur diğer günler benzine alışınca itelemeye başlar onun bunun çocukları
En son ki artış ile Dünyada ikinci sıradayken birinciliğe yükseldik , Bizim arkamızda Norveç var ikinci sırada şunuda unutmamak gerek Norveç'in milli geliri bize göre 10 kat fazla daha fazla bu tablodan sonra söylencek birşey kalmıyor. Bu link'teki sistemin uygulancağını zannetmiyorum lpg birim fiyatı neredeyse benzin ile aynı ve yakıt olarak yakıldığında benzinden daha pahalıya hale gelecek.
3.92 diyor ucuz yakıtmı ?? hadi 4 lira de 4 sene önceki benzin fiyatlarına dönücek bana göre büyük bir değişiklik büyük bir indirim değil kaldıki devletin en büyük vergi kalemlerinden biri benzin kesin alabildiği vergi ben düşüceklerini düşünmüyorum zaten cari açık verip duruyoruz burdanda olurlarsa bu sefer burdan yapdıkları indirimi otoyollara köprülere elektriğe suya başka yerlere zam olarak aktarıcaklar gene alıcaklar...benzini düşürüceklerse brezilya gibi bio yakıt üretimine izin verip teşvik etmeleri lazımki kendi yakıtımızı üretelim kalıcı bir indirim olsun.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
yalandanda olsa düşürseler yeter yoksa gözümüz açık gdicek![]()
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
eğer bu gerçekleşirse lpg kullanımı biter. ama gerçekleşmesi zor bi durum.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Zaten geliri düşük olanlar kullanıyor genelde lpg'yi. Yine vurun fakirin eline alın ekmeğini. Benzinde çok değil 6 ay içinde zamlarla 5 liraya tekrar vurur.
Asıl hepimizin sorması gereken, kısa bir süreliğine, geçici olarak alınacak ötv denen saçmalık neden hala biryerimize iteleniyor.
Bomboş, gereksiz çalışmalar, haberler bunlar.
bi kaç dk mutlu olsun halk diye osuruktan teyyare haber yapıyorlar.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)