Repair Plastic ABS Vista Cruiser Grille with PlastiFix - YouTube
Bu videoda kullandıkları plastifix setini Türkiye de nerden temin edebiliriz? İzlediğim kadarıyla çok iyi çok etkili bi icatTam işime yarıycak türden.
Repair Plastic ABS Vista Cruiser Grille with PlastiFix - YouTube
Bu videoda kullandıkları plastifix setini Türkiye de nerden temin edebiliriz? İzlediğim kadarıyla çok iyi çok etkili bi icatTam işime yarıycak türden.
far stop tamiri yapanlar aslında bunuda tamir ederler gibi geliyor bana.. ne bileyim çokda imkansız değil gibi.
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
1 sürü tampon kaynagı yapan yer var çok daha üstün tekniklerle olmadı bir kat kumaş ger dok polyesteri üstüne bu çok balon birşemiş..
Uygulama yapılan parçaya bakarsanız, esneklik aranmayacak bir parça. Ve görüldüğü gibi baya sert oluyor. Yani tampon tamirine uygun değil. Ben sert olması gereken yerlerde kullanıyorum bu yöntemi.
Tampon tamiri yapacaksan, esnek olması önemli olduğu için tamponla aynı tür plastikle, plastik kaynağı yapmalısın. Sanayide kazalı arabaların kopmuş, kırılmış tampon parçasını ücretsiz alırsın.
Hiç yaparken foto video çekmedim. Pek anlatmayla olacak bişey değil, biraz el becerisi gerektiriyor. Kaba taslak güçlü sıcak hava tabancası veya gazlı mini havya ile aldığın plastik parçasını hafif hafif eriterek, kırık yeri doldurarak yapıştırıyorsun.
Youtube'a bumper repair yazarsan birsürü şey bulabilirsin. Mesela
aynen bizde karbonat japın kullanıyoruz kemik gibi tuturuyor kırılan parçayı ama burda parça eksik o onuda telafi etti
tamponumdan kırılıp kopan ve bulamadığım bu videodakini ufak yaptıgı yerin 3 katı büyüklüğündeki parçayı tampon tamircisine 30 lira gibi bir rakama tamir ettirmiştim... Bu kadar karışım zımpara şırınga iğne vs vs olaylara hiç gerek yok bence![]()
![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Dişçilerin kullandığı takilon sıvısı sanırım.. Biz yıllardır kullanıyoruz süper birşey![]()
Aynen videodaki gibi..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)