Arkadaşlar merhaba.aracimda ss magnum replika tarzı egzoz var.biraz ses ciksin istiyorum. Uciz yollu egzos tavsiyelerinize ihtiyacım var.Simdiden Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba.aracimda ss magnum replika tarzı egzoz var.biraz ses ciksin istiyorum. Uciz yollu egzos tavsiyelerinize ihtiyacım var.Simdiden Teşekkürler
Orta kat iptal sona orjinal 1.6 ies eksozu tak tatlı çıZırtılı güzel bi ses alırsın
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
şu anki egzosum fazla sesli değil ve çok az cızırtılı.Biraz fazla olsa daha iyi olur diye düşündüm açıkçasıaracımda düz boru,susturucu iptali ve 4-2-1 manifold var.Otto açıkçası benim için biraz pahalı.Bütçemi fazla zorlamayacak bi egzos alsam şu an için beni idare eder.My racing,steel tarzı egzoslar nasıl.fiyat olarak uygun gibi ama karar veremiyorum.
ucuz yollu dediğin sanayi tipi gidip myracing tarzı birşeyler alabilirsin 80 TL filan
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Eger aracında 51 lik düz boru falan varsa mügen power al cok kullandım cok iyi ses alırsın atmosfrk arabada.. Kesin tavsiyemdir. 3 bin devir sonrası cıkar saglam ses daa iyidirde polis falan gorunce gazlamazsın ole alcak devirde skıntı olmaz 3 . Bin devirden sonra yırtar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)