fardan emmeye direk hava girisi ne kadar saglıklı fazla hava aldıgı ıcın beyıne mudahale etmek gerekıyomu elımde olan k&n apollo kıt ın fılıtresını sokup dırek fardan portuyla emmeye hava gondermek istiyorum ?
fardan emmeye direk hava girisi ne kadar saglıklı fazla hava aldıgı ıcın beyıne mudahale etmek gerekıyomu elımde olan k&n apollo kıt ın fılıtresını sokup dırek fardan portuyla emmeye hava gondermek istiyorum ?
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
hava alıyooprojeye az kaldı
sımdı resım ceker eklerım yapım asamasında
su sekıdle bı air ram yaptım
farıı sökeyim demeyin de rolde duvar olursunuz...ama bir portla yaparsanız güzel sonuç olur...
gariban 106 gti....
resımlerı ekledımm![]()
Yanlış hatırlamıyorsam böyle pek de bir faydası olmuyordu. Bir hava kabı yapılıp onun içerisinden filtre ile emişi sağlamak daha verimli deniliyordu.
Yanlış biliyorsam düzeltilmesini rica ediyorum.
K.
kn kap oalrak kullandım zaten ıcınde fılıtre yok hem sıcak almasın hemde hava ıcıne dolsun diye
yanlız bu şekilde rüzgar türbülansa girer....... direk hava girmez zannedersem ara boruda tırtıklı bi boru... rüzgar kayması lazım krom en idali bence byle pek saglıklı degil..
gariban 106 gti....
filitrenın onemı buyuk ayrıca okadar buyuk bı marıfetı olmaz polıs gordumu ceza yazar heralde? keske formula 1 araclarındakı aır ıntake lerının anımasyonlarını fln ızleseydın bıraz ıyı olurdu yukarıda yazılan gıbı duz boruda turbulans olasılıgı yuksek ve gurultusu cok oluyor polıslerde zaten ceza yazacak adam arıyorlar 2002 hondalarda motorda rezervuarı bu ıkı nedenden koyuldugunu okumustum bı yerde ne kadar dogru ne kadar yanlıs bılemem ama banada mantıklı geldı
http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
/BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
/Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
/Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114
bu sekilde farlar calısacak mı)))
çıkma bir farı alıp onu kestirseydiniz keşke böyle biraz çirkin olmuş.
daha önceki hali ve bu şekildeki hali arasında kıyaslama yaptınız mı? yapmadıysanız kesinlikler zaman ölçün, herhangi bir hız aralığı olabilir, vites geçişi olmasın ama. mesela 3. vites atıyorum 60 dan 120 ye gibi.. bu şekilde hangisinden daha iyi verim aldığını göreceksin.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
onlar ne yaparsa yapsın abı bız onlemımızı alalımda bu her zaman olcak deıl sadece bı kerelık bı deneme ıcın yapıldı zatenn sadece sag far calsııyo zaten bu aceleye geldı .. cıkma far alıp yapıcam oyle bısey her zaman lazım olurr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)