arkadaşlar 99 model 1.4 is aracımın gaz pedalı neredeyse taş gibi diyebilirim hem sürüş konforunu hemde aracın kullanımını zorlaştıran bu durumdan kurtulmam için ne önerirsiniz ? daha önce bu sorunu aranızda yaşayan varvmı ?
arkadaşlar 99 model 1.4 is aracımın gaz pedalı neredeyse taş gibi diyebilirim hem sürüş konforunu hemde aracın kullanımını zorlaştıran bu durumdan kurtulmam için ne önerirsiniz ? daha önce bu sorunu aranızda yaşayan varvmı ?
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
kelebekte sıkıntı olacağını sanmıyorum muhtemelen gaz telinin içinde kırıklar var buda hareketi zorlaştırıyor yeni bir gaz teli sorunu çözecektir
kelebek yayı![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
boğaz kelebeğini elinizle kontrol edebilirsiniz. açılıp kapanmasında sıkıntı var mı diye. yoksa gaz telindendir başka bişey gelmiyor aklıma.
ılk olarak gaz telını kelebekten sokerek ıcıne sıvı yaglayıcı sprey sıkı ılerı gerı yap muhtemelen duzelecektır,
teşekkürler deneyeyim bakalım umarım düzelir
timuçin bin kez geldin adanaya insan bi arar![]()
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
ya doğuş biliyorsun sende kullandın çok sert
Gaz teli çalışa çalışa zamanla dış kabuğunu aşındırarak içerisinde kanal oluşturuyor ve tel bu kanal içerisinde sıkışıyor buda sertlik olarak pedala yansıyor bilginiz olsun bu durumda teli yağlasanız da bir yararı olmaz tek çözümü gaz telini değiştirmektir.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
timu dogru soylemısklebek yayı bı tur bosa bıraksan duzelır engın abi
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
deneyecek vaktım olmadı daha zaten ben yapamamda onu götüreyim bakalım ustaya ne olacak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)