arkadaslar navıtech marka double teyp almayı dusunuyorum sızce nasıl bır marka ıyı yada kotu yorumlarınızı beklıyorum
arkadaslar navıtech marka double teyp almayı dusunuyorum sızce nasıl bır marka ıyı yada kotu yorumlarınızı beklıyorum
ses kalitesi berbat görüntü içinse sıkıntı yok ben aldım memnun değilim ama sağlam cihaz 5 senedir tık demedi
kuzenimde arkadaşımda var memnun ama benim tercihim pionerdan şaşma hertürlü ayar var navitechte yok
navitech iyidir navigasyonlu bluetoothlu tv özellikli divx mp4 falan her tür formatı oynatır
16gb sd card desteği ve usb bellek desteği vardır
sd card 16 gb taksan 16 gb usb flash bellek bağlasan 4.5 gb lıkda bir dvd taksan toplamda teybin 36 gb lık bir hafızası olur..
teypden telefonla görüşme yapabilirsin bu özellik çok güzel bilhassa son zamanlarda artık ceza kesiyorlar kameralara yakılırsanız yada polis görürse telefonla görüşürken..
tv si şehir içinde çekiyor temel kanalları flash star trt atv cnbce bazılarını hafif karıncalı falan çekiyor konumuna bağlı ama genelde çekiyor tabi anten ve montajda önemli..
ekranın 3 tane dsp ayarı var gündüz modu tam açık gece modu hafif karanlık ve off.. offda ekran komple kapanır ama arka planda ses gelmeye devam eder..
navigasyonu seslidir konuşur grafiklerde gayet güzel.. uzakdan kumandasıda var...
olumsuz yanı dokunmatiği fazla iyi değildir bazen algılamaz falan iki kere üç kere dokunmak gerekir ekranda..
genel olarak bu donanımda zaten pionner kenwood jvc alpine gibi marka bir teyp alamassın bu fiyatlara hayal navitechin en son fiyatları 700-800tl civarıydı
marka bu donanımda ve ekipmanda teyp almaya kalkarsan en az 2500tl üstünü gözden çıkarman gerekir sadece tv tunerı kenwoodun en son 350 tl civarıydı alpine'nınki ondanda pahalıdır eminim..
navitechin fiyatının üstüne 300-400 eklersen ancak bomboş donanımsız belki sadece divx falan oynatan bir pionner yada kenwood alabiilirsin..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)