User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Bu sistemi aldım kablo hakkında bilgim yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu sistemi aldım kablo hakkında bilgim yok

tesisattan hiç anlamam buna uygun nasıl bir kablo almam lazım ?

cadence kablo setleri satılıyor 30-40 lira onlardan almam yeterli olcakmı ?

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir muhabbet vardı, bayiiden alınan ürünlerle bu tarz tekno marketlerde satılan ürünler, modelleri v.s. aynı olmalarına rağmen, ürünün fiziksel olarak içeriğinin konfigürasyon bazında bayi ürünlerine göre daha yetersiz kaldığı yönünde.. aslı astarı varmıdır acaba?
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birkeresinde satıcının öyle mediamarket ürünü değildir dediğini duydum. ya indirimden alınmadı anlamına getiriyordu yada dediğiniz gibi bişey var. ama ben infinty ref1260 bas aldım. öyle performans düşüklüğü falan yok. aynı şekilde teyp ve oval almştım. piyasadaki eşleri gibi ürünler. sanmıyorum öyle birşey olacağını.

bu arada mediamarket infinity companent falan satıyormu bu hifi günlerine gidenler bir bakarlarsa sevinirim.
    TR - B13

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    media her magaza kendi içiersinde ayrı işler bir magazada satılan ürünü başka magazasında bulamayabilirsiniz. genel olarak yapılan paket kampanyasında ordaki yetkili kar marcı açısından ürünlere bakarak paket sistem yapmaya çalışır, o yüzden dengesizlik yaşanır. dengesizlikten kastım ürünlerin gücü kalitesi tınısı bakımından uyumsuz olmasıdır.

piooner biraz zayıf bir anfidir, dolayısıyla elektrik ihtiyacını karşılayamazsanız çabuk ısınır sesi bozar ve korumaya alır. 4GA kablo seti kullanarak ve düzgün ayar yapıldıgı takdirde iyi sonuçlar alabilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    normal cadence kablo setleri fazlasıyla yeter imkanınız varsa 4 ga kablo kaliteli rca sigorta 200 lira yyi geçer ona göre

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bundan daha güçlü bir sistemi piyasada karaköy işi 30-40 liraya alınma 4ga kablo setimle besliyorum. bence tutupta bir kablolamaya 200lira vericek insan bu seti almaz, almamalıdır. veya piyasadaki cadence, sierra jameson diye kulaktan dolma bildiğimiz kablo setleri bence merdiven altı üretim. çünkü çıkan sigortalar hepsinde aynı oluyor çoğunlukla aynı kalitede(kalitesizlikte) (mediamarkette 8ga kablo setleri oluyor isterseniz ondan alın.) tabi bu dediklerim ilerde geliştirilmeyecek bir sistem için. ama ne olursa olsun rca kablonuzu farklı alın. ben philips kullanıyorum. sizede onu öneririm 15 tl gibi bir fiyatı var. kablo setimin içinden çıkan dandik bir ürün, uçları bile doğru düzgün durmuyor, girmiyor.

ayrıca bu hifi günlerinde güzel uygun ürünler düşüyor. kapasitör olsun, sub olsun, teyp olsun.
    TR - B13

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen bu seti gidip aldın mı? giden bir arkadaş abi yalan diyor yok öyle bir set diyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)