4lerde ust kilit tusunun bozulmasi kronik Teleservice degisim yapiyor o cihazlara
4lerde ust kilit tusunun bozulmasi kronik Teleservice degisim yapiyor o cihazlara
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Arkadaşlar kullanan arkadaşların tecrübelerinden ffaydalanmak istiyorum 4s hem daha uygun hemde hemen hemen özellikleri aynı ama 5 te çok tatlı duruyor hemde biraz daha hızlı gibi karar veremedik birtürlü yardımcı olabilirmisiniz saolun şimdiden..
Almışken 5 almakta fayda var sadece hafifliği için bile alınır. 4 kullanıyorum baya baya ağır bir telefon
Golf MKVII 1.6 Tdi
Siyah alcaksan 5 beyaz alcaksan 4s 5'in beyazına bi ısınamadım arkası nedir öyle ya
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
5 tabiki kardeşim.3 den beri kullanırım 5 i kullandıktan sonra 4s kapıyı falan açık dursun diye sıkıştırırsın ya aha o işe yarar
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
eşimde 4 var , aynı ikileme düştüm , 5 aldım.İmkan da çok sıkıntı olmayacaksa hiç pişman olmazsın.
Tek sorun 4 4s kadar sağlam değil (çerçeve boyası açısından)
İphone 4 ü 3 yıl iphone 5 i 2,5 aydır kullanıyorum tüm farkları yazim iphone 5 in ekranı 4 göre çok kullanışlı 4 ü elime alınca artık oyuncak gibi geliyoşarj konusunda pek farklarını göremedim iphone 5 4 de göre daha hafif beş biraz daha hızlı birde kamera konusunda birtık yukarda tek sorunu iphonelerde kilit tuşları çabuk bozulur 4 de bu sorunu yaşamıştım 5 in tuşları 4 de göre bariz kalitesiz kullanırken korkuyorum artık
ver gitsin 300 lira farkı şarjı daha çok gider daha hızlı daha buyuk ekran siyah ta alsan beyaz da alsan 5 al.bnde siyahı var.cerceve dandik bi düşse hemen ezilir de ezilmezse a.. boyası çıkıyo ufak ufak herkezin ki çıkmış baya benimkinde bı sıkıntı yok smdılık.çıkmazsa a.![]()
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
- Güzel bi 2.el 5 Al, ama aldıgın gibi 0,5mm koruyucu kapak al. Sonra bize söversin 5 al al dediler aldık soyuldu die![]()
#KGdetanirlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)