***** telefonum baya eskidi yenisini alayım diyorum fakat toplu param yok faturama ek olarak xperia felan alabilirmiyim mesela ne kadar tutar uygun olurmu iyimi yapmış olurum kötümü Hat Turkcell hangi tarife uygundur hangisini önerirsiniz.
***** telefonum baya eskidi yenisini alayım diyorum fakat toplu param yok faturama ek olarak xperia felan alabilirmiyim mesela ne kadar tutar uygun olurmu iyimi yapmış olurum kötümü Hat Turkcell hangi tarife uygundur hangisini önerirsiniz.
Bence cok mantikli degil disaridan alicaginiz fiyatan daha fazlaya geliyor toplamda hemde firma sizi baglio , yarin birgun telefona bisi olursa 24 ay odemeye devam ediyorsunuz , suanki tatifenizi bikmiyorim ama genelde yuksek tarife paketlerine veriyorlar , herseyi gectim 12 ay olsa yine neysede 24 ay cok fazla
Note 2 aldim aveadan bu sekilde zaten tarifeye aylik 60 lira oduyordum fatura 140 tl oldu toplu para olmayinca kredi karti falanda yoksa bence iyi bir yontem alininca odenip gidiyor belli kosullar istiyorlar en az 6aydir duzenli fatura yatirmak yada son 3 aydir kredi kartinda otamatik odemede olmasi gerekiyor sonra hemen veriyorlar ama 2fatura ust uste odeyemeyince parayi toplu aliyorlar bunlara dikkat etmek gerekiyor sadece benim sahsi fikrim bence alinir ufak ufak odenir
arkadaşımın babası 150 tl farura ödğyordu bu şekilde iphone 5 almış bedavaya gelmiş ama 100+ faturanız yoksa çok da karlı olmuyor..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
24 ay seni baglıyor . ben bu hataya düştüm![]()
Sakın bu şekilde yapma sonra çok pişman olursun
34 TB 7851 - 106 XS / 34 ZF 3070 - 106 QUİK / 22 NE 220 - 106 XS
37 UL 6786 - TWİNGO
81 EY 443 - TWİNGO
34 VA 9385 - PEUGEOT 306
34 GAN 05 * PEUGEOT 206 XS
Bende N8 almıştım avea dan 24 ay ödedim bi yerden sonra kabak tadı veriyoKredi kartı falan bulup kısa vadeyle almak en mantıklısı.
Sabahtan aksama herseyin degistigi bir dunyada 24 ay bir operatore bagli kalmak...bence bir yakininin kartini kullan ona odeme yap derim
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Adamakıllı tel almak istiyorsan min 125TL+ fatura ödemen gerekiyor.
Normal şartlarda yüksek fatura ödeyen birisiysen taahhütlü almak mantıklı. Çünkü cebinden toplu çıkan bi para yok. Ama 24 ay seni bağlıyorlar o ayrı konu. Çıkmak istediğinden çok güzel cayma bedeli yansıtıyorlar ki bazen bu ücret telefonun ücretine yakın olabiliyor.
Sony Xperia SP - TURKCELL
Sony Xperia Z - TURKCELL
Sony Xperia Ion - TURKCELL
yaklaşık 20 ay önce yaptım öyle bir hata, 84tl*24ay ıphone 4 aldım telefon bana 2100TL ye geldi + 75 tlde faturam da artısı. çok bayıyor en güzeli peşin yada kredi kartı.
Alacağın cihazı 24 ay kullanıp kullanmayacağın önemli bir kıstas..
Misal, geçen sene mart ayında vodafone'dan uygun fiyata 24 aya Blackberry 9900 Bold aldım.. Cihazı 1 ay önce sattım ancak halen vodafone'a para ödüyorum ve 2014 mart ayına kadar ödemeye devam etmem gerekiyor. Toplu ödeyip kurtulmak istediğimde ise aşırı yüksek bir meblağ karşıma çıkartıyorlar..
Kısaca, cihazı 24 ay kullanmayı planlamıyorsan 24 aylık kampanyaya girme..
Kesinlikle girilmemeli
2011 aralık ayından beri turkcell e iphone 4s ücretimi her ay ödüyorum. Daha 2013 Aralık a kadar ödemem lazım. İki yıl gerçekten çok uzun bir süre
We’re the middle children of history...
Alıp uzun süre kullanan birisiyim ama 24 ayda uzun gibi gelditelefonu kullanırım 3 4 yılda o borcu ödemek sıkar artık
turkcell tim lerde kredi kartınada 12 taksit yapıyorlar.. dün turkcell tim deydim yeni htc one ı görmeye gittim 2 bin tl dediler istersem hattıma taksidi böle biliyorlarmış istersem normal kredi kartına 12 taksit yaparız dediler.. avantajı nedir derseniz ürün kvk ürünü turkcell ve kvk garantisi var.. garantisiz kayıtsız kuyutsuz belki dahada ucuzabuluna bilinir ama en ufak sıkıntıda muhattap bulamassınız can sıkar uğraşırsınız..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
zamanında bende 3gs almıştım ama aldığıma pişman oldum 1500 küsür fiyatı olan telefonu 2.100 gibi bi rakamı geçmişti 24 aylık taksitlendirme ile. tavsiye etmiyorum ..
SM PERFORMANCE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)