Aracım mk6 golf tsi 122 beygir stock. Aracın orjinalliğini fazla bozmadan güzel kaliteli bi ses almak istiyorum önerileriniz neler? bir de usta tavsiye ederseniz iyi olur kazasız sürüşler
Aracım mk6 golf tsi 122 beygir stock. Aracın orjinalliğini fazla bozmadan güzel kaliteli bi ses almak istiyorum önerileriniz neler? bir de usta tavsiye ederseniz iyi olur kazasız sürüşler
nevzat usta ıyıdır ama bırazcık pahalıdır
daha uygun bısıler kalıtelı ıscılık ıstersenız
Yucel usta yardımcı olur
537 841 86 33
benım ısmımı vermenız yeterlı olur
Çopur egzoz Yücel Copur kesinlikle tavsiyem olup adamın dibidir kendisi...
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
nevzat abiyi tavsiye ederim. hem işçiligi cok iyidir hemde tig kaynagıyla yapar işlerini.. ayrıyetten hiç yapmasa simdiye kadar 50 tane 1.4 tsi yapmıstır![]()
arkadaşlar bu tsi araca hangi egzozu takayım hangisinden güzel ses alırım?
bahsettigin olay tamamen zevkinle alakalı.. nevzat abiye gidersen o sana butun secenekleri dinletir ve ona gore istedigini yaptırırsın.
Nevzat usta![]()
valla Mertcan belki bi zamana kadar dediğin gibi fiyatlar arası fark vardı ama şimdi tersi durum söz konusu ,,,işin içine krom boru tic kaynak girdiğinden beriYücel usta artık daha fazla fiyat verir oldu,,oda iyi usta yinede herşeyiyle ...
benim tavsiyemde hem kafanda soru işareti kalmaması adına hemde istediğinin tam karşılığını bulabilmen adına Koç egzoz Nevzat abiden yana
aklında bir fikir oluşması açısından kendi aracımdaki egzoz sisteminin resimleri aşağıdaki linkte mevcut
http://www.techturkey.com/forum/otom...pc-line-8.html
kanka ona bakılırsa Nevzat abi ile İskerder ustanın fiyatlarıda hemen hemen aynı
o kadar para verdıkten sonra ben iskender ustayı tercih ederdim
işçiliğine lafım yok kesinlikle 1 numara
ama yucel copur bıraz daha uygun fıyat verıyor
kalıte olarakte neredeyse aynı bı fark yok![]()
nevzat usta fiyat olarak birazdan fazla tuzludur aynı iş için arabasına göre fiyat çeker bence önce çopur egsozdan fiyat al sonra koç egsoza git
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)