User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
34 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: e30 m40 çiğ yakma ivmelenme sorunu yardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

e30 m40 çiğ yakma ivmelenme sorunu yardım

selamın aleykum arkadaslar aranıza yenı katıldım yaklasık bır seneden berı m40 motor e30 um var 1990 model orjınal kendı motoru var tup falan da yok yanlız arabayı aldıgım zamandan bu zamana ıvemelenmesı dustu 3 bın devıre kadar hızlanmıyor sonradan acılmıyor cok bastıgımda benzın kokusu gelıyor baskı balatayı yenı degıstım bujıler yenı bakımlarını zamanında kendım yapıyorm yanlız su sıcaklık musurı akısmetre veya krank devır sensoru arızalı olabılrmı bunlarla bı ılgısı varmı sormak ıstedım aracım sabah calıstıgında rolantı kendını sabıtleyemıyor hatta ıstop edıyor 2 dakka sonra duzelıyor duzeldıkten sonra da gıderken sankı arabayı bırı tutuyo yemıyo gıbı oluyo cıg benzın atıyor zaten arabadan sogudum bı makınaya bagladık sadece 44 dıye arıza kodu verıyor buralarda adam gıbı makınede yok bırı yardım etsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    horozlarda ses yapıyor cık cık dıye bu aralar acaba sıboplar acıp kapatmıyormu yoksa bu sensor araızasımı bılen bı arakdasım yardımcı olabılırmı

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akışmetreyi değiştir düzelcek problemn
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

I-HANN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bace Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selamın aleykum arkadaslar aranıza yenı katıldım yaklasık bır seneden berı m40 motor e30 um var 1990 model orjınal kendı motoru var tup falan da yok yanlız arabayı aldıgım zamandan bu zamana ıvemelenmesı dustu 3 bın devıre kadar hızlanmıyor sonradan acılmıyor cok bastıgımda benzın kokusu gelıyor baskı balatayı yenı degıstım bujıler yenı bakımlarını zamanında kendım yapıyorm yanlız su sıcaklık musurı akısmetre veya krank devır sensoru arızalı olabılrmı bunlarla bı ılgısı varmı sormak ıstedım aracım sabah calıstıgında rolantı kendını sabıtleyemıyor hatta ıstop edıyor 2 dakka sonra duzelıyor duzeldıkten sonra da gıderken sankı arabayı bırı tutuyo yemıyo gıbı oluyo cıg benzın atıyor zaten arabadan sogudum bı makınaya bagladık sadece 44 dıye arıza kodu verıyor buralarda adam gıbı makınede yok bırı yardım etsın
    sıcaklık müşürü ilk çalıştırmandakı sorunu yapabılır fakat tekrar calıstıkdan sonra motor ısınıncade yapıyorsa gezyememek vs egzostunda lamda sensoru varmı ?
    “Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akısmetreyı soktugumde araba aptallasıyo ama bes altı ay once bole bı sey yoktu benzın cıg dı ama ıvmelenmede sorun yoktu egzozum da lambda yok askısmetnn ordada bı sensor bosta dun sıcaklık musurınu sokup denedık bıraz deaha ıyı gıbıydı sabah kutup basını soktuk bastık calısmadı taktık sorun gene aynı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı I-HANN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıcaklık müşürü ilk çalıştırmandakı sorunu yapabılır fakat tekrar calıstıkdan sonra motor ısınıncade yapıyorsa gezyememek vs egzostunda lamda sensoru varmı ?
    ısındıktan sonra da sıcaklıgı yanlıs okyuyosa fazla benzın gondermezmı zengın karısım yaparmı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı I-HANN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lambda yok cıhazda 44 dıye bı arıza verdı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yardım edecek kımse yokmu arakdaslar

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akışmetreyi değiştir düzelcek problemn
    adam soylemış senin sorununu işte daha ne istiyorsun adam bmw nin piri
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tmm dogru dıyosunda akısmetreyı su an denıyemıyoruz 5-6 aydır var bu problem oyuzden soruyorum

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla kardeşim eray bmwinin inciğini cinciği bilen bir adamdır o adam bişey dediyse doğrudur he değiştiremiyorsan boşuna masraf yapma gerek yok haybeye paranı harcamış olursun
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladım sagolun son bı sorum daha olcak su sıcaklık sensorunu nasıl anlarız calısıp calısmadıgını bırde bu benzın buharlasma kapı varmı e30 da cunku benım arabamda yok bı hortum gelıyo bosta depodan

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hava akıs metren degısecek bu bı kesın map sensoru de denebılır bunu degıstırdıkten sonra gozlemle bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    su hararet musurunu sokeceksın olcu aletını alacaksın bırbırıne degdıgınde dıııtt dıye ses cıkaran konuma getırıp sensorun uclarına baglayacaksın otmemesı gerekıyo sonra musure cakmagınla ısıtmaya basla olcu aletı bellı bı sıcaklıkta otmeye baslarsa saglam demektır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LeKLeK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    su hararet musurunu sokeceksın olcu aletını alacaksın bırbırıne degdıgınde dıııtt dıye ses cıkaran konuma getırıp sensorun uclarına baglayacaksın otmemesı gerekıyo sonra musure cakmagınla ısıtmaya basla olcu aletı bellı bı sıcaklıkta otmeye baslarsa saglam demektır
    teşekkur ederım denıyecem akısmetreeyıde bı e36 dan denıyecem 316 mtorodan bu benzın buharlasma ıle ılgılı motor bolumundde bulanan bı aksam varmı bende hortum gelıyo bos gaz kelebeggının ordanda bı hava hortumu cekıyo ıcerı vakumlayan oda kor durumda brde makınada 44 hatası verıyo bunlar hakkında bılgınız varmı ustam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam bı bılgım yok ama bu benzın kısmının bı resmını koyabılırsenız fıkır yurutebılırız bırazda arastırırız hatayıda netten arayıp bulabılırsın hatanın yanında acıklaması falan yazmıyo mu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LeKLeK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tam bı bılgım yok ama bu benzın kısmının bı resmını koyabılırsenız fıkır yurutebılırız bırazda arastırırız hatayıda netten arayıp bulabılırsın hatanın yanında acıklaması falan yazmıyo mu
    acıklama yazmıyo ama bosch car servıse gıdıp bakacam tekrar foto koyarım bu hıdrolıgın altında benzın fılıtresının yanında bı parca daha olması lazım demıslerdı benzın buharlasmayla ılgılı arıstırdım ınternetten de bulamadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arakdaslar bugun ınceledım akısmetrenın kelebegı tam kapanmıyo bu sıkıntı yapar degılmı

ReSuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç çalışıyorken bir miktar açılır zaten rölantida.. ama çalışmıyorken kapalı olması lazım...
    E30 - 3.18is supercharged...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)