User Tag List

9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Ses Sistemi Tavsiyesi - JBL

Emre Akçay
    Misafir

Question Ses Sistemi Tavsiyesi - JBL

Merhabalar. 600 TL ye kadar sadece subwoofer ve anfi arıyordum. Tek kriterim ikisinin de aynı marka olması ve bass kontrol kablosu olmasıydı. İleride iki takım da compenant takacağım. Araştırmalarıma göre sadece JBL GTO-5355 5 Kanal anfi ile JBL GT5 kriterlerimi karşılıyor. Sizce nasıl bir sistem olur ikisi? Başka tavsiye çıkar mı?

Anfi:
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...6351445/detay/

Subwoofer:
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...32076351/detay

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gt5 in 250w rms olduğunu hatırlıyorum, amfi ise 4 ohmda 225w vericek. kompanent alırkende 55w rms vericek. bence 5 kanal yerine, 1 mono 1 streo amfi alırsanız daha iyi olur. hemde tam olarak beslersiniz alıcağınız ürünleri.

bu arada gt5lerin çakması orjinalinden daha çok, aman dikkat edin.

önerime gelirsek, jbl gt5 (170 TL) jbl600.1(220TL 2.el), jbl 75.4 (2.el 220TL) civarlarına bulunur ileride companentlerde alınır böylece daha iyi beslenir sistem bence hem sub değişimi olursa 601.1 ileridede iş görür.
    TR - B13

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek kriterin yüksek bass mı dinlemek ? sistem kurarken her nokta göz önünde bulundurulmalı; ana ünite, kullanılacak hoparlörler, anfi , subwoofer ve müzik tarzı. başta sana uygun gibi görünen cihazlar kısa sürede eksik gelecek değişiklik ve eklemeler yapacaksın, sistemin bittiginde hesaplarsan bu sistemi ilk başta kurmaya kalksaydın 4de 1i fiyatına mal edebileceğin gerçeğini göreceksin.

Emre Akçay
    Misafir
    Alıntı painkller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gt5 in 250w rms olduğunu hatırlıyorum, amfi ise 4 ohmda 225w vericek. kompanent alırkende 55w rms vericek. bence 5 kanal yerine, 1 mono 1 streo amfi alırsanız daha iyi olur. hemde tam olarak beslersiniz alıcağınız ürünleri.

bu arada gt5lerin çakması orjinalinden daha çok, aman dikkat edin.

önerime gelirsek, jbl gt5 (170 TL) jbl600.1(220TL 2.el), jbl 75.4 (2.el 220TL) civarlarına bulunur ileride companentlerde alınır böylece daha iyi beslenir sistem bence hem sub değişimi olursa 601.1 ileridede iş görür.
    Anfi kalabalığı istemiyorum kardeşim. Tek anfi tek bass olsun. İlerde belki compenant takarsam diye de 5 kanallı birşey olsun dedim. Yoksa mono anfi ile bass almayı düşünüyordum.

Alıntı murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek kriterin yüksek bass mı dinlemek ? sistem kurarken her nokta göz önünde bulundurulmalı; ana ünite, kullanılacak hoparlörler, anfi , subwoofer ve müzik tarzı. başta sana uygun gibi görünen cihazlar kısa sürede eksik gelecek değişiklik ve eklemeler yapacaksın, sistemin bittiginde hesaplarsan bu sistemi ilk başta kurmaya kalksaydın 4de 1i fiyatına mal edebileceğin gerçeğini göreceksin.
    Profeyonel birşey istemiyorum zaten. Hafiften bass vursun yeter şimdilik. Orjinal haporlörümü kullanacağım zaten. Yeterli geliyor bana.

Emre Akçay
    Misafir
    Güncel. Arkadaşlar bu subwoofer orjinal mi bilgisi olan var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bass orjinal hepsi şuan zaten çinde üretiliyor. anfi seçiminde mantıklı ama senin kriterlerine göre bu bass fazla gelecek. oem sisteminde bu bass kapı hoparlörlerini ezer geçer mecburen bassı kısmak zorunda kalırsın, eger ufak çaplı bir sistem ile dinleyecem dersen bu cihazlara harcama yaparak boşa para baglamış olursun.

Emre Akçay
    Misafir
    bass orjinal hepsi şuan zaten çinde üretiliyor. anfi seçiminde mantıklı ama senin kriterlerine göre bu bass fazla gelecek. oem sisteminde bu bass kapı hoparlörlerini ezer geçer mecburen bassı kısmak zorunda kalırsın, eger ufak çaplı bir sistem ile dinleyecem dersen bu cihazlara harcama yaparak boşa para baglamış olursun.
    Bassı kısacağım tabiki. Compenant alana kadar idare etsin beni yeter.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı legion90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bassı kısacağım tabiki. Compenant alana kadar idare etsin beni yeter.
    bu durumda seçimin mantıklı olur, sadece kabinin portunu uzatmanı tavsiye ederim. zaten pvc boru ile yapıyorlar 10 cm daha uzatırsan daha başarılı bass üretir

Emre Akçay
    Misafir
    bu durumda seçimin mantıklı olur, sadece kabinin portunu uzatmanı tavsiye ederim. zaten pvc boru ile yapıyorlar 10 cm daha uzatırsan daha başarılı bass üretir
    Tamamdır çok teşekkür ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)