2006 astra h aracıma yannlıslıkla 1.5 lt benzın koydular bende uzerıne full depo mazot aldım su an 200 km oldu bı sorun yok acaba ılerlıyen zamanda bı problem olurmu ?
2006 astra h aracıma yannlıslıkla 1.5 lt benzın koydular bende uzerıne full depo mazot aldım su an 200 km oldu bı sorun yok acaba ılerlıyen zamanda bı problem olurmu ?
Bir sıkıntı olmaz..
Bunu diyeceğim için taşlayabilirler beni, ama iyi bile gelir
katkı atmış gibi düşünün![]()
- Bize Her Yer TRABZON
En fazla enjektor mazot pompasi ve filtre giderD
![]()
Saka maka 1.5 litreden pek bise olmaz
Hakkı Can Eryüzlü...
çekme imkanınız yoksa üzerine normal mazot ile fulleyin, o zaman sıkıntı olmaz
Edit; öyle yapılmış zatenhiçbir sıkıntı olmaz
![]()
Mümkün olduğunca düşük devirde kullanmanız iyi olur gibi şu an yakıtın patlama oranı biraz yükseldiğinden üst devirlerde sıkıntı çıkartabilir bu sadece bi tahmin bilgili arkadaşlar daha net yazarlar
Ne Mutlu Türk'üm Diyene....
neden siz doldurdunuz ? Bu masrafı hatayı yapan kişinin üstlenmesi lazım. Çünkü ciddi bir hata, 1,5lt değilde, 10lt olsa. Pompadan tutun, enjektöre kadar tüm parçaların sıkıntı çıkarma olasılığı olabilirdi ama 1,5lt den birşey olmaz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)