User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: ef kasaya crx viraj denge çubukları yapan oldumu ???

bugratemel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ef kasaya crx viraj denge çubukları yapan oldumu ???

ef kasaya crx viraj denge çubukları

bu uyguamayı yapan oldumu ??? ve avantaj ve dezavantaj neler yaşadınız
    arabamda coilover - ön arka üst kule gergiler ve 205 taban lastik var
    yoltutuşu virajları iyi fakat daha fazlasını istiyorum
    bu uygulamayı yapan oldumu
    -- Japan center --

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    viraj denge çubuklarını biz bir sedana bir tanede crx e yaptık sende denemelisin neden daha önce yapmadım diyeceksin açık ve net
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    müdür teşekkür ederim
    -- Japan center --

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    viraj denge çubuklarını biz bir sedana bir tanede crx e yaptık sende denemelisin neden daha önce yapmadım diyeceksin açık ve net
    abi ben çok fena olaylara giriştim harbiden işin sonunda ne çıkcak ortaya bilemiyorum
    benm bulgardaki kankam sağolsun komple ef shuttle yürüyen ayarladı bana
    taşıyıcılar ön arka, aksla şaft difransiyel şanzuman arka traves takımı şeklinde
    fiyat olarak bana uygun geldi her neyse şimdi arka traversi söktükmü bu işelemede yer vereyim dedim
    alt gergiler üst gergiler + roll cage (koltukları etkilemeden ufak çapta) +4wd = gokart niyetim bu

ayrıca elimde bisürü krom boru var magaza içinde askılık olarak kullanıyorduk 1 metre boylarında 2.5 parmak genişlğinde sağlam krom borular var şöyle söliyim üstüne çıkıp tepindim gram esnetemedim ortayı bel yapmaya çalştım olmadı hem hafif hem sağlam bunlardan bi ufak çapta arka tarafa roll bar yapsam nası olur ?? ne dersiniz mantıklı dmi hem hafif hem sağlam hemde parlak
    -- Japan center --

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tehlikeli işlere girişmişsin shuttle ön taşıyıcılar azcık biraz büyüktür normal civicten üst taşıyıcılarıda önlerin hafif yönlü bakarlar arka taşıyıcıların ortasında difransiyel taşıyıcısı var onu kes biç yapman gerebilir artı orta şaft uzun kalabilir hb te çünkü shuttle şaftı sedana oluyor aynı çıkıyorlat RT CIVICle.. ama 4 çeker hb bulunmaıdğı için ona uydurman gerekcektir kesip biçip iyi bir tornacıda roll cagelere gelince bir sürü yapan var yurt dışında luminyum boru kullanman daha iyi olur bence esneklik ve günvenlik için... önemli olan roll cagein tasarımı ve kaynağı iyi yapmandır... bide alu ile çeliği birbirine iyi kaynatacak adma olazım olmazsa bile düzügn bir bağlantı yapmalısın kaportaya bağlamak yerine kulelere veya şaseye bağlamalısın cageyi
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tehlikeli işlere girişmişsin shuttle ön taşıyıcılar azcık biraz büyüktür normal civicten üst taşıyıcılarıda önlerin hafif yönlü bakarlar arka taşıyıcıların ortasında difransiyel taşıyıcısı var onu kes biç yapman gerebilir artı orta şaft uzun kalabilir hb te çünkü shuttle şaftı sedana oluyor aynı çıkıyorlat RT CIVICle.. ama 4 çeker hb bulunmaıdğı için ona uydurman gerekcektir kesip biçip iyi bir tornacıda roll cagelere gelince bir sürü yapan var yurt dışında luminyum boru kullanman daha iyi olur bence esneklik ve günvenlik için... önemli olan roll cagein tasarımı ve kaynağı iyi yapmandır... bide alu ile çeliği birbirine iyi kaynatacak adma olazım olmazsa bile düzügn bir bağlantı yapmalısın kaportaya bağlamak yerine kulelere veya şaseye bağlamalısın cageyi
    ooo maşlh çok güzel yazmıssın walla şöyle söliyim 4 tane ef civic swap 4wd konusu inceledim 3 ü hb di 1 tane sedan vardı o beni rahatlatmıştı ama sen böyle söyleyince moralim az bozulduu ama allahtan sağlam tornacımız var aks yaptırdık çok başarılıydı uzun gelirse mecbur bunada işlem yaptırırız ama sorun olacağını sanmıyorum be abimm ön taşıyıcıları belkide ellemem sadece arka takarım ama kasada yapılcak iş çok sorun deil üstesinden gelirikkk cage işi ise kafamı çok karıştırıyo kulelerden direklere güzel bişi yapmam lazım bi gün sanırım plastik borulardan bi deneme yapıp nası olacağı hakkında bilgi ediniym sonra yaptrıımm kaynak işi kolay kaynakta 1 numara bi abim var yanına bi jack açtıkmı yimee yanında yat
    -- Japan center --

ChtArdARSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Al tak seklınde yapar ısen denge cubuklarını senden tehmın ederım fıyat makul olursa
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

190E M104 3.2 24v engine upgrade..
    Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)