Kerem abi selam Ağustos ayında aynı işlemleri yaptım bende sırası ile sana anlatayım, önce egzoz pulunu hallet dışarda yakın olan biryerde 20-25 lira civarı fiyatı var, TUV'de 30 küsür lira, daha sonra; makina mühendisleri odası sızdırmazlık muaynesi için bu adresten randevunu alıyorsun, yanında proje ve lpg faturası vs eksik evrak olmasın, benim araçta tüp üzerine ve motor içine baktılar, dolum yerine bakmadılar, istasyon eski yerinden taşındı, büyükçekmeceyi geçtikten sonra çatalca sapağından girince ilk kavşakta soldaki benzin istasyonunun içinde, lpg sızdırmazlık ücreti 25 Tl.
SIZDIRMAZLIK RANDEVU SİSTEMİ - TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI
Tuv istasyonuna gitmeden ek-1 doldurtman gerekiyor, istasyonun çevresinde veya sızdırmazlık muaynesinin bulunduğu yerde dolduranlar var, 15 lira
Tuv istasyonuna muayneni yaptırıyorsun ek-1 formunu onaylıyorlar,
Tuv muayneni yaptırdıktan sonra adresinden randevu alıyorsun, normalde tescil belgesinin değişmesi yeterli oluyor, trafik yaprağında muayne satırı için değişecek o zaman tamam, Tescil yaprağı 66,5 lira Trafik yaprağı 89 lira
https://e-randevu.iem.gov.tr/randevu/
daha sonra muayne istasyonunun onaylayıp sana verdiği tüm evraklarıda alarak emniyete teslim ediyorsun ben hiç beklemedim hemen yazdırıp ruhsatımı verdiler, şimdiden kolay gelsin.