Bu konuyu, iyi niyetli, dürüst,şerefli Tech kullanıcılarına hitaben yazıyorum.
Son zamanlarda forumdaki alisveris bolumlerinde bazi kullanicilarin, digerlerinin haklarini yediklerini, iyi niyetlerini suistimal ettiklerini goruyorum.
Her zaman curuk elmalar vardir, ozellikle modifiye camiasindaki çürük adamların oranı ne yazıkki diğer camialara göre yüksek.
Sürekli araba yarıştırmaya çalışan, ne iş yaptığı belli olmayan, sanayilerde zaman zaman farklı dükkanlara takılan bu adamlar, forumlarda ilginç bir şekilde popüler oluyorlar.
Gerçek hayatta iş yaparken, ev kiralarken ilk sorulan soru, sen ne iş yapıyorsun, yerin yurdun neresidir sorusudur? Daha sonra TC kimlik no istenir, bankalara sorulur.
Forumda neden bunu yapmıyorsunuz arkadaşlar, alışveriş yapmadan önce sorun soruşturun, önceden kimlerle ne iş yapmış, yeri yurdu belli mi? Düzenli bir işe sahip mi? Ben evime kiracı alırken, neredeyse bordrosunu istiyorum,bunu siz de yapıyorsunuz, siz hiç tanımadığınız adama para gönderirken daha dikkatli olabilirsiniz.
araba yarıştırıp, diğerlerinden hızlı izlenimi verip o arabaları ettiğinden fazla paraya satan kullanıcılar var. Bu mantalitedeki bir insandan alışveriş yaparken iki kere düşünmeniz yerinde olacaktır.