User Tag List

15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: honda D16 127 hp ???

ghia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

honda D16 127 hp ???

Değerli abilerim uzun zamandır Honda si arıyordum bugn bitane sokakta denk geldi araç fena durmuyordu bi kırtasiyeci abimizde bikaç soru sordum adam motor kaputunu açtı ve bu d16 doch motor 127 beygır dedi şaşırdım bnde bnm bildiğim si lar 136 hp bunun farkı ney ?127 hp olanlar dahamı kötü alınmamalımı? bütün si'lar doch diye biliyorum ben adam doch vtech dedi bn tam anlayamadm vericeğniz bilgileriniz için şimden çok teşekkürler .

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor içi resmini atarsan bilgi veririz
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tahminimce kendiside ne oldugunu bilmiyordur. Dohc motorsa civic si'dir, fabrika cikisi hp olcumude 130'dur, tabi suan kac hp verecegi mechul.

Asagidaki resimdeki gibiyse civic si'dir (asagidaki crx-si motoru ama ayni hemen hemen):

In vtec we trust.
    "Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
    "Dude I almost had you." RIP Paul Walker.

Mapped by Dr. Ecu
    Rebuilt by Hizli Rektifiye
    Powered by Sistem Honda

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Değerli abilerim uzun zamandır Honda si arıyordum bugn bitane sokakta denk geldi araç fena durmuyordu bi kırtasiyeci abimizde bikaç soru sordum adam motor kaputunu açtı ve bu d16 doch motor 127 beygır dedi şaşırdım bnde bnm bildiğim si lar 136 hp bunun farkı ney ?127 hp olanlar dahamı kötü alınmamalımı? bütün si'lar doch diye biliyorum ben adam doch vtech dedi bn tam anlayamadm vericeğniz bilgileriniz için şimden çok teşekkürler .
    büyük ihtimalle kulaktan dolma bilgiyle pek anlamayan birisi olabilir denk geldiğin kişi... yada motor performansı düşük bir araçtır ölçtürmüştür 127 çıkmıştır öyle biliyordur bence tabi belkide gerçekten öyleleride vardır
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim merhaba aracın sahibi benim bugün benimle görüştyün yanlış anlaşılma var onu düzelteyim aracım dohc değil sohc vtec'dir motor kodu d16z7'dir

aşşağıdaki konudan aracımın gelişmeleri takip edebilirsin

http://www.techturkey.com/forum/otom...sohc-vtec.html
    yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın

KaanBRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    büyük ihtimalle kulaktan dolma bilgiyle pek anlamayan birisi olabilir denk geldiğin kişi... yada motor performansı düşük bir araçtır ölçtürmüştür 127 çıkmıştır öyle biliyordur bence tabi belkide gerçekten öyleleride vardır
    Oldu mu bu şimdi

Alıntı yakuza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim merhaba aracın sahibi benim bugün benimle görüştyün yanlış anlaşılma var onu düzelteyim aracım dohc değil sohc vtec'dir motor kodu d16z7'dir

aşşağıdaki konudan aracımın gelişmeleri takip edebilirsin

http://www.techturkey.com/forum/otom...sohc-vtec.html
    Sevenler yine kavuştu

samet_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın sahıbı kardesım kadar yakın arkadasımın aracıdır hondayı dohcla sohc u ayırt eden adamdır sanırım sen yanlıs anladın arac si deil arac 92 model civic esi d16z7 avrupa versıyon sohc vtectir gumruk avusturya gırıslı aracı bınmek ıcın aldı ıyıde topladı emek verdi hatta ben sımota bigtube carbon dogumgunu hedıyesı aldım bugun2 gun omnce ss magnum 51 podsuz boru cektık yururu guzel aractır eibach sportline yay exedy baskı balata deri döşeme aksından ust kapağına kadar denso oksıjen sensoru gecen ay takıldı yenı 0 parcalar takılmıs herseyıyle kefıl olacagım arac fakat ben satacagını sanmıyorum.. si lar none vtec dohc motor 136 beygirdir,bu arac sohc vtec vtec acar 127 beygirdir 7600rpm dönersonradan 1.5 kapakla tesısatla yapılan vteclerden degıl orjinnnn fabrikasyon vtec... headers,aem wideband.apex-i vafc,hatchback ön tampon,bagaja m çıta ve jdm smoke stop takacaktı satmayı dusunmuyordu verırse kacırma...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KaanBRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oldu mu bu şimdi

Sevenler yine kavuştu
    kaan bomba oldu cok guldum yorumuna)))))))))

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olmadı evet
    ama ben ihtimalleri göz önünde bulundurdum sonunda olabilirde dedim
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olmadı evet
    ama ben ihtimalleri göz önünde bulundurdum sonunda olabilirde dedim
    sıkıntı yok be dostum ben takılmam öyle şeylere

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samet_61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın sahıbı kardesım kadar yakın arkadasımın aracıdır hondayı dohcla sohc u ayırt eden adamdır sanırım sen yanlıs anladın arac si deil arac 92 model civic esi d16z7 avrupa versıyon sohc vtectir gumruk avusturya gırıslı aracı bınmek ıcın aldı ıyıde topladı emek verdi hatta ben sımota bigtube carbon dogumgunu hedıyesı aldım bugun2 gun omnce ss magnum 51 podsuz boru cektık yururu guzel aractır eibach sportline yay exedy baskı balata deri döşeme aksından ust kapağına kadar denso oksıjen sensoru gecen ay takıldı yenı 0 parcalar takılmıs herseyıyle kefıl olacagım arac fakat ben satacagını sanmıyorum.. si lar none vtec dohc motor 136 beygirdir,bu arac sohc vtec vtec acar 127 beygirdir 7600rpm dönersonradan 1.5 kapakla tesısatla yapılan vteclerden degıl orjinnnn fabrikasyon vtec... headers,aem wideband.apex-i vafc,hatchback ön tampon,bagaja m çıta ve jdm smoke stop takacaktı satmayı dusunmuyordu verırse kacırma...

ortak vti planım var hep içimde uhtedir, satarsam vti almak için satarım simotayıda ona gömerim

KaanBRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samet_61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaan bomba oldu cok guldum yorumuna)))))))))
    Valla bende cok guldum yorumlari alt alta gorunce Samet )))

ghia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten ben dükkanına girdim muhabbet ettk braz kndisi iyi biri bn doch 127 hp die anlamiş olablirim araca laf yok zaten maşallahı masraftan kaçılmamş kndini belli . Valla ben iyi bi fiyat aldm satarm dedi bana anlaştk gbi bişe :-) :-)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten ben dükkanına girdim muhabbet ettk braz kndisi iyi biri bn doch 127 hp die anlamiş olablirim araca laf yok zaten maşallahı masraftan kaçılmamş kndini belli . Valla ben iyi bi fiyat aldm satarm dedi bana anlaştk gbi bişe :-) :-)
    hayırlı olsun o zaman bende 1.6 dohc palio var hondanın yakıtı yarı yarıya dusuk benden...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sjn palio ztn v8 gibi yakio bnm yanimda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)