BEYLER HERKESE iyi akşamlar bildiğiniz üzere busene yeni atandım..fazla uzun yazmak istemıyorum konuya gecmek ıstıyorum ...çalıştıgım okul maddi açıdan sıkıntılı biryer ve ögrencı profılı genelde köy çocukları ve maddı durumları yuzde 80 cok kötu ...ben okulda bır ılk gerceklestrıp ogrencılere ucretsız hafta sonları kurs acıcam bu kurs badminton bransından olucak..okulda badmıntonu hıc kımse duymamıs daha bugun duydu çoğu..şöyle bır sıkıntımız var okul ogrencılerının maddı durumu ıyı olmadıgı ıcın bellı bır spor ucretı toplayamıycagım ve malzeme almak sıkıntı olcak eldekılerle yetıncez..demek ıstedıgım bu kurs ıcın badmınton raket ve toplarına ıhtıyacım var bende 2 adet var ama lıste kabarık 45 5o kişi olabılır ben gecen senelerde forma yardımı ıstemıstım ve gerceklesmıstı tekrar tesekkurler ..para ıstemıyorum sadece raket alıp bagıs yapabılcek arkadaslarımız varmı
raketlerın tanesı 5 ıle 10 tl arasındakımse yanlıs anlamasın bır ılk olucak cocuklar bu sporu cok merak ettı ama anlatmayla olmuyor haftaya kadar raketlerı temın etmem lazım bu konuda yardımcı olabılcek varmı ben kendımden 4 5 raket ayarladım gıbı ..
destek veren vermeyen herkese tesekkurler
edit: sadece raket degıl ısteyen bırkac top dahı yollayabılır...
ıkıncı edıt: eger gıymedıgınız esofman ayakkabı spor bu tarz seylerede kabulum..gercekten cogu cocuk 45 5o km koyden gelıyor cogunun esofman alcak parası yok ...bugun bı ogrencı tanıma fısı doldurttum cogunun babasının aylık gelırı 500 tl bıle degıl
yardımcı olacak arkadaslara tesekkurler raket olayı ama ılk oncelıklı durumdur![]()