Site ilginc araştirmada yaptim youtube ta video larda mevcut aslında Türkiyeye de getirilebilir nasil olsa 0 aracfena işcilikte yapmıyor ama Orjinali görüntü olarakta pek aratmamakta
brabusmotors.com
Site ilginc araştirmada yaptim youtube ta video larda mevcut aslında Türkiyeye de getirilebilir nasil olsa 0 aracfena işcilikte yapmıyor ama Orjinali görüntü olarakta pek aratmamakta
brabusmotors.com
entersan istediğimiz araca giydirme yapıyorlarmı acaba... şahinciler görmesin ferrari görünümlü şahinler çıkar piyasaya![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
çok ilginç istenilen modelin limuzinini de üretiyorlar galiba. v12 7.60 motoruna kadar çıkıyorlar para-çokomel eğrisine göre. üretime geçmemiş konsept araba da yapıyorlar.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
markalar nasıl bunları ayakta tutuyor anlamadım. Adamlar kendilerine yapsalar neyse de bundan gelir elde ediyorlar. telif hakkından yemeleri lazım bunları. ilginç..
bi de kaporta yedek parçası nasıl olacak bunun ? motorlar zaten bilindik.
M. The most powerful letter in the world.
ben california nın replika olduguna ınanmadım..
okadar orjınale yakın bır araba 20.000$ a satılması ımkansız![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)