TechTurkey ailesi merhaba . Aracım Honda Civic 1.6 Si otomatik , bugün 15 dk uzaklıkta bir yere gittim motora biraz yüklendim sonra yanık kokusu gibi bir koku geldi kaputu açtım baktım motorda yağ kaçağı vardı biraz dedim herhalde odur ama sonra dönüş yolunda araç birden boşa vites atar gibi yaptı sonra ne kadar basarsam basayım gitmedi yani dörtlüleri yaktım tin tin 10-15 km hızla gittim çünkü basınca devir yükseliyor fakat araç gitmiyordu , aracın altına baktım şanzımanın altında yağ kaçağı vardı sanırım çünkü şanzımanın her tarafı yağ olmuştu çubuktan kontrol ettim normal seviyesindeydi yağ sonra arabayı olduğu yerde denedim yokuşta bile 1 saat öncesine kadar hiç kaçırmayan araba bu sefer geri viteste bile gitmiyordu . Neyse arabayı olduğu yerde bıraktım 5 dk sonra dedim giderse park edeyim öyle bırakayım sonra çalıştırdım ileri geri normal park ettim olduğu yerde bıraktım geldim . Şehir olarak şu an Uşak'tayım burada otomatik şanzıman tamircisi var mı bilmiyorum daha bakmadım ama pazartesi bakacağım önce sizlere danışmak istedim aynı sorunu yaşayan var mı veya konu hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim . ( Şanzımanın yağ rengi vişne çürüğünün biraz daha açık tonuydu ayrıca aracımın hız göstergesi 10 gündür düzgün çalışmıyordu )