arkadaslar 2009 dacia logan mcv aldım...
teyp konusunu aldıgım arkadasa soramadım... teybi acıyorum 10 sn sonra kendiliginden kapanıyor tekrar acıyorum tekrar kapanıyor..
ayrıca kontagı acmazsam hiç calısmıyor..illa kontaga baglanmıs herhalde...
arkadaslar 2009 dacia logan mcv aldım...
teyp konusunu aldıgım arkadasa soramadım... teybi acıyorum 10 sn sonra kendiliginden kapanıyor tekrar acıyorum tekrar kapanıyor..
ayrıca kontagı acmazsam hiç calısmıyor..illa kontaga baglanmıs herhalde...
Normalde kontak kapalıyken 10 dk sonra otomatik kapanıyor. Kontak açıkkende hiç kapanmıyor...senin teybin arasına para sıkışmış olabilirbi teypçi ye uğra istersen.
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
ama harbidende kenarında 1 tl ile sıkıstırma yapmıs eski sahibi..durmuyor yerinden cıkıyor diye![]()
peki baska bir sey sorsam..bu muzik sistemi arızalıysa yerine aynısından almaktansa geri gorus kameralı birsey alsam nasıl olur...
Varmı oyle geri gorus kameralı bir müzik sistemi...
şuan ki teyp bu mu
![]()
Connecting site...
bu teybe bir bakın derim.
normalde akü kutup başları sökülünce teybi açtığınızda code ister..bu code bilmiyorsanız geçici çalışması için power+mute ( bu tuşlar değişebilir atıyorum ses+/- gibi) basıp teybi açıyorsunuz birkereye mahsus sonrasında açılıp 1 dk çalıp kapanıyor..servise gidin bence sorununuzu çözerler.
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
aynı sorun bi tanıdığımın şirket arabasında vardı servis kod girdi düzeldi servise bi gösterin 2 dklık iş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)