kız arkadaşım bu sene başladı. ilk ögretmenler gününü kutlicaz. pahada agır bişey olsa da olmasa da unutulmayacak bişeyler yapmak istiyorum. hediye konusunda filri olan var mıdır ?
kız arkadaşım bu sene başladı. ilk ögretmenler gününü kutlicaz. pahada agır bişey olsa da olmasa da unutulmayacak bişeyler yapmak istiyorum. hediye konusunda filri olan var mıdır ?
himmm bnde ogretmenim bi dusuneyim
www.honda-tech.com
Canvas Tablo - GittiGidiyor
bazı firmalara fotoğraflarınızı gönderiyorsunuz saat ya da tablo şeklinde alıyorsunuz ama 24üne yetişmez sanırım
canta al yada siyah bi resmi ceket kisa olandan![]()
www.honda-tech.com
meslegınde kullancagı bırsey olsun derım ıkınızın resmı olan saat veya adının yazdıgı bı kalem olabılr bana ıs yerınden vermıslerdı cok ıyıydı bı de cıcek yaptırrı gondeırrsın tamamdır![]()
Nasıl bir şey düşündügünü bilemedim ama hoş bir hediye bir öğretmen gözüyle düşünürsem
Efsanevi Öğretmen Sözleri Saat | Hediye Fabrikası
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
çok kibar ve esprili bir hediye. Bence düşünün , uygun, mana da basit degil vs vs , ugraşmayın![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)