Arkadaslar bildiginiz uzere ADSL baglantısı sadece Turk Telekomun tekelınde degil.
Bazı alternatifler var Turk.net gibi
Sizce nasıl olur gecsekmı?
Arkadaslar bildiginiz uzere ADSL baglantısı sadece Turk Telekomun tekelınde degil.
Bazı alternatifler var Turk.net gibi
Sizce nasıl olur gecsekmı?
KA Style
Yeri gelmişken sorayım smile kullanan varmı ? Memnunmudur?
sonuçta altyapı yine türk telekomun değil mi???pek bir faydası olacağını düşünmüyorum...
smıle var bnde genelde kopma oluyor ana bılgısayarımda kablo net var en ıyısı adsl flan cok yavas kalıyor kablo net ın yanında
waLLa yarin öbür gün fiyatLari bunu yapiyoruz derLerse ne oLcak , bende smiLe cıktıgında cok düşündüm cünkü yari yariya fiyat farkı wardi ama sonra ne oLur düşüncesiyLe ttnetten kazıkLanmaya dewam![]()
Valla onu bunu bilmem şimdi yeni bişi gelio bizim buraya QUİKNET TURKCELL'in birşeyi hızı ve fiyatı şahane bence optik kablolar döşeniyo bizim buralar
Edit: TURKCELL'in değilmiş galiba
http://www.tellcom.com.tr/
Turkcell'in hizmeti geliyor, TTNET'ten bizi kurtarıyor. Şimdiden bizim siteye fiber optik kablo döşediler. Telcom'dan hizmet almak isteyenlere de TTNET'in 100 ytl'lik cezasını indirim olarak yansıtıyorlar ve çok daha hızlı ve ucuz...
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Tellcom Hızlı ADSL
Tellcom Hızlı ADSL standart ADSL tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
Kota ve Adsl Hızı Aylık Abonelik Ücreti Limit Aşımı (Mb)
4 Gb 1024 Kbps 29,00 YTL 0,0100 YTL
6 Gb 1024 Kbps 39,00 YTL 0,0090 YTL
6 Gb 2048 Kbps 49,00 YTL 0,0090 YTL
Limitsiz 1024 Kbps 49,00 YTL
Limitsiz 2048 Kbps 69,00 YTL
Limitsiz 4096 Kbps 89,00 YTL
Statik IP Ücreti 3,00 YTL
Ben bi fark göremedim ?
Ben adsl olarak superonline kullanıyorum.Fiyatları türktelekomdan farklı değil fakat adsl kopsa gecenin 3ünde bile çat diye muhattab buluyorsun ve anında geri dönüşüm yapıyorlar.
Turkcell v.i.p servisi kalitesinde adsl hizmeti telekom alt yapısı olsa bile oldukça keyifli oluyor..
Ayrıca tarife değişme,numaraya transfer,ödeme vs gibi işlemleri sadece telefonla halledebiliyosun..ttnette en ufak salak işlem için bile dilekçe veriyorsun,superonlineda telefon açıp bilgilerimi verdim ertesi gün nete girdim
Amma reklam yaptım fakat kopmalarda krize girmeyin oldukça kaliteli hizmeti aynı paraya almak varken...
walla fiyatlar aynı gibi?
ama turk.net baya cazip fiyatları baska bı katakullısı yoksa walla hemen gececem
KA Style
yahu su anda odedıgımle aynı para bende gecerım![]()
KA Style
http://www.tellcom.com.tr/bireysel/u...e/quiknet.aspx
kampanya bittigi anda ama tuul abi yazmisti demeyin karismam![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Ben geçtim Quick nete Turkcell saolsun bütün bahçeşehire f.optik kablo dösedi
3mb-39 milyon üstüne sınırsız oyun oynarken fln cok ii oluyo bide koskocaman modem verdiler üstünde Pirelli logosu var
sole inceden bilgilendirme olsun
buda modem
![]()
1881 - 193∞
şuan irenç bir laptoptan baktım test için ana makinam serviste anakartı mefta sanırım
TTNET![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)