Öncelikle merhaba forum kültürüne yabancıyım ilk açtığım konu diyebilirim o yüzden bi eksik kusur edersek affola.olan birsürü sorunumdan biri benzin deposu. benzin çıkış yeri boyutu , dönüş ün en mantıklı nereye verilmesi gerektiği içinde dalga kıran ve benzin çıkış ı etrafında ne ölçüde bi oda olmalı.aracım bmw e34 m50b25 pistonların üzeri alınarak ve kapak yanma odası genişletilerek sıkıştırma oranı arttırıldı garret gt 50 yazan fakat araştırdıım da gt 35 e denk geldiği sölenen caterpıllar turbosu büyüklüünde bi turbo takılı.arabanın depo ve pompası bitik delik olduundan yeni depo yaptım paslanmaz dan.dikdörtgen bi yapı.ortasına üstten ve alttan 2 şer cm açık dalgakıran koydum. benzin çıkışı borusuna dalgadan etkilenmesin ve sürekli benzin dolu olsun diye 10 a20 ,10 cm yükseklikte oda yaptım ve dönüşte bu odaya bağlı amaç sürekli dolu dursundu.en üst kısımdan havalandırma verdim.fakat araba 4500 devirler civarında bi kafa düşürüyor sonra yürüyor bazende takılmıyor ama fakire düşmüş gibi bi his veriyor.orjinal beyne yazılım atıldı.manifolt üzerine 3 enjektör daha eklendi emmeden okuuduna göre 3500 ve üzeri devreye giriyorlar.pompa mavi piyasadan aldıım sözüm ona 5 bar ,benzin regülatörü orjinal.şimdi proje içime sinmediği için komple 0 dan kendim yapıyorum motor yerde headers turbonnun konumu yanma odası harap onun düzeltilmesi gibi.usta bulaştırmadan.iyi bi pompa yada bi ek poma daha ve ayarlı regülatör le başlıcam fakat. kafama depoda takılıyor bi hata varmı diye. cvp yardımlar için şimdiden teşekkürler iyi forumlar.