arkaşlar bmwden sonra 2 tane passat alıp sattım ama hala gözüm bmw de iki model arasında kaldım sürekli baktıgım 320ci idi ama sonradan 325i gördüm aklım ola kayıyor ve sızınde bılgınızı almak istedim ...
arkaşlar bmwden sonra 2 tane passat alıp sattım ama hala gözüm bmw de iki model arasında kaldım sürekli baktıgım 320ci idi ama sonradan 325i gördüm aklım ola kayıyor ve sızınde bılgınızı almak istedim ...
özellikle e46 da 320i hiç ama hiç gitmiyor tabiki 25i.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
evet koyuyorum hemen
325i :
Connecting site...
320ci
Connecting site...
Bence Ci ....
Bence temiz ve donanımlı bulabilirseniz 3.25 ci en mantıklısı olur. 3.20 serisi çok hantal e46 da dahada hantal.performansla işim yok diyosan o ayrı ama almışken 25 al yakıt/performans olarak daha mantıklı.Neredeyse aynı takıyor.
Ci yaşına göre daha diri ve göz alıcı duruyor zevk meselesi ama sedanin jantlar felan çok güzel değil.
görüntü olarak alacaksanız ci ama belli bir zaman sonra bezdirir bence hiç gitmiyor 3.20 ler
ikinci eli 3.20 ye nazaran daha zayıftır ara kasaların.Kullanırken kesinlikle daha fazla zevk alabileceğin bir araç.Ama satışta daha zorlanacağında bi araç.Karar sana kalmış tabiki
Mor 325'e geçtiğimiz yaz alıcı olmuştuk.Demetevler Kerkük Cad. Burak Galeri'deydi Güzel görünüyor ama Çok uzun süredir ilanda . Km'si biraz fazla ayrıyetten o araca o para çok fazla konuştuğumuzda 46 istediklerini söylediler ciddi alıcıysanız 42ye verelim dediler. 4bin lira birden iniverdiler daha işi ciddiye bindirmeden. Ayrıca araç orjinal m-technic değil.
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Bana göre fiyatı aşırı fazla bizde o yüzden ciddi düşünmemiştik zaten.
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)