Conta, Filtre, Egzoz, Timing li bir 106 GTI lı araç için en uygun egzoz sistemi nasıl olmalıdır ? Baştan sona kadar tavsiyelere açığız, egzoz markası çapı vb önerilere kadar.
Conta, Filtre, Egzoz, Timing li bir 106 GTI lı araç için en uygun egzoz sistemi nasıl olmalıdır ? Baştan sona kadar tavsiyelere açığız, egzoz markası çapı vb önerilere kadar.
Orj eksoz borulari sadece kat iptali en sona 51lik ss son susturucu 10 numara olur hep performans hemde kaliteli bir ses olur
Şimdi orjinal anket' e bakıyorum da, Neden 51 ile Son Susturucu ? Neden 48 ile Son Susturucu değil ?
Selçuk abi, zaten çok farklı bir konudan girdi kat iptali ve orjinal borular sona supersprint diyor. Bu Setup' ı hiç selçuk abiden başka yapan oldu mu ?
51lik duz boru ve hks kullandım ss kullandım ve orj son susturucu ile kullandım... bence ss içlerinde en iyisiydi
Replica SS Magnum ile SS Magnum arasında fark varmı peki ? Şuan bir abimden, hediye SS Magnum Replica aldım bir fark olur mu ? 60mm sanırım Magnum ?
106 dan çok anlamam tecrübem olmadı ama düz boru sona otto hks tarzı egsozlar alt devirleri baya yığıyordu üstler daha canlı oluyordu benim bu tecrübemen ötürü,
ortaya da bir susturucu sonada mümkünse, her ikisine de spor tip olsun.
remus'un ortalarıda var Universal(evrensel mi dicez biz bu kelimenin türkçesine geniş kapsamlı mı)
öyle gaz tepkisi daha iyi olur ve çok kafa ütülemez yaşlanmışım çok sese tahammül edemiyorum artık![]()
Burada egzozcu bir abim var, vergi olayı başlayıncaya kadar hep 106, saxo ve türevi araçları alır satar haliyle denerdi de. Stock internalli ve kapaklı 106 sını 51 likten 48 liğe çevirdikten sonra yaklaşık 2 boy aldığını söyledi sonra aldığı tüm araçlara 48 lik düz ve replika ss magnum taktı zaten.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)