herkese selamlar aracım mitsubishi galant 1993 2.0 v6 6a12 kodlu 150ps atmosferik mivec siz motor mevcut. Başka bir mitsubishi aracında 1994-2001 arası FTO GR modelindede aynı motor mevcut bu aracın teknik değerleri 170 ps motor lar arası farklara baktığımda ecu ve hava akış sensörlerinin kodları farkı diğer kalan kısım bütün parçalar aynı (Mitsubishi Yetkili servisiyim) parça kodlarından tek tek baktım. yurt dışından fto beyni alıp aracıma uyarlayıp taktım. aracta değişen hiç bir şey olmadı. ecular arasın gördüğüm fark enjeksiyon sıralamaları. kendi ecusu her silindire ayrı ayrı 1,2,3,4,5,6 olarak yakıt püskürtme zamanlaması yaparken fto nun ecusu (1-2) (3-4) (5-6) aynı anda püskürtme yapıyor. teknik değerlere bakıldığında fto yakıt tuketımı 22lt/100km galant 9,1lt/100km buradan kaynaklanan güç farkı olabilirmi. ecuyu sorunsuz takıyorum ama benim bilmediğim bir şeymi var araç çok güzel çalışıyor ama güç farkı yok. bir hafta sonra hava akış metre elimde olacak ama buradanda kaynaklandığı sanmıyorum. benim bulamadağım 20 ps lik başka birşey var. böyle birşeye kafa yormuş arkadaşlarım varmı?