Arkadaşlar hepinize kolay gelsin. aracımda lpg mevcut yalnız benzine aldığım zaman eksozdan aşırı derecede çiğ benzin kokusu geliyor. Sizce neden kaynaklanabilir ?
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin. aracımda lpg mevcut yalnız benzine aldığım zaman eksozdan aşırı derecede çiğ benzin kokusu geliyor. Sizce neden kaynaklanabilir ?
Yanlis lpg ayari , benzin degerleri bozmus olabilir haliylede cig yakma oluyor
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
2000-3000 devir arası dipgazdada tekleme oluyor. Afr bozukluğu diyenler oldu ama emin olamadım
Bence LPG'den kaynaklanıyordur, gidip baktırmak lazım.
baktırdım 3 farklı yere lpg ayarları düzgün dediler yalnız dip gazda lpg basıncı 0'a düşüyor tüp beyninde veya ecuda sıkıntı olabilir dedi 3üde.
Orjinal 3 tırnak buji kullanıyorum. bujileri bobinleri değiştirdim ama
1.8t araçların bujisi tek tırnaktır aynışeyi aracı ilk aldığımda benimde başıma gelmişti tek tırnağa geçince çiğ atma kalmıyo çok çok azalıyo
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
valla ilk başta tek tırnak takılıydı evet sonra 3 tırnak yaptılar yine değişen bişi olmadı
ateşlemede sıkıntı var gibi, eğer bobinler bujiler yeni ve olması gerektiği gibi ise icm (ignition control module) olabilir, filtre kazanının üstündeki
2 tane fiş girişi olan şey mi ? Nasıl öğrenebilirim onun çalışıp çalışmadığını ?
çalışan bitane bulup denemen lazım ama onda sıkıntı olsa vagcomdan arıza vermesi lazım
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
vagcom kullanan kimse yok burda![]()
Herhangi bir obd cihazı varsa sft-lft değerlerini lpg ve benzinde incele.LPG'de fakir kaldığı için kendini zengine çekmiş olabilir. Herhangi sorun yoksa sensörler ve ateşlemede aramalısın sorunu..
Sürekli yapıyor dip gazda yürümüyor araç
lambda sensorunun fisini soktumole denedim teklemesi biraz azaldi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)