selam yılbaşından sonra allah kısmet ederse arabanın motorunu indirip baştan aşağı revizyona başlayacağım herşeyin planını yaptım ama motor kısmına ne yapacağıma karar veremedim şu an motorun durumunu ele alırsak krank 0 ölçü hiç taşlanmamış. pistonlarda etek boşluğu var yani motor soğukken ilk 5 dk etek sesi geliyor ısınınca sesi kesiyor çekişi gidişi gayet iyi ama ufaktan yağ yakıyor yani ekstra olarak 3 bar tps sensörü. exedy stage 2 balata ve kızıl yatak mevcut. ama ben hala ufak çaplı bi turbomu taksam yoksa s.c. mı taksam yada ITB mi yapsam diye kararsız kaldım.arabadan bi türlü vazgeçemediğim için allah izin verirse bi ömür kullanmayı düşünüyorum.bide vti kapak atmayıda düşündüm bunların arasında kaldım açıkçası zaman önemli değil aracı söküp itinayla toplayıp bi ömür kullanmak planım motor içini kesin forgetlemek kaydıyla fazla üzmeden atıyorum alt yapıyı sağlam yapıp daha düşük seviyede kullanıp ömrünü uzun tutmak gibi. tavsiye öneri fikir eleştri aklınızdan ne geçerse paylaşmanızı isterim teşekkürler.