User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Aramızda çiçekçi varmı

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Aramızda çiçekçi varmı

Selamlar iş değişikliği yapma fikrim vardı kosgebden girişimci destek sertifikası aldım iş araştırıyorum. Çiçekçi bir tanıdığım çiçek toptancılığının hem az sermaye istediğini hemde güzel karları olduğundan bahsetti üstelik özel günlerde dahada yüksek kar

sabaha karşı izmirde çiçek pazarı kuruluyormuş ordan malı alıp manisa ve ilçeleri öncelikli pazarlama fikrim

ihtiyac panelvan tarzı bir araç ve stok yapabileceğim küçük bir dükkkan ve soğutucu

sermaye minimum 20bin ile başlanabilcek bir iş ama benim için sıkıntı yok şuanda 70-100bin ilede girebilirim gerek olursa

aramızda bu işlerle uğraşan bilgisi olan fikir verebilcek arkadaşlar varmı?

cagalazade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ciceksepeti ve 444cicek de satış müdürlüğü yaptım 2 sene, çiçek işi özel günlerde (sevigliler günü, anneler günü, öğretmenler günü başta olmak üzere) çok kazandırır evet ama onun dışında kasım-nisan arası süreçte kar marjları düşer... yazın özellikle koşan ürün dediğimiz gül de 1 e 12 fian kazanabilirsin

ama...,

önce satış yapabileceğin potansiyel hakkında bilgi sahibi ol derim, nüfus, en yakın çiçekçi, .com üzerinde senin bölgene düşen sipariş sayısı ve varsa anlaşmalı çiçekçileri gibi...

mezat olur sabahları, bildiğin açık arttırma, çiçekleri o şekilde alırsın ve sonrasında dükkana götürür (yazın mutlaka şart) soguk dolabına koyarsın... yüklü mal çekeceksen "tarım" a yönlenirsin, direk üreticiden alırsın... bizim buralarda bile sürekli üreticiler kasımpat ve karafil yetiştiriyor mesela, hiç mezata gitmeyerek topraktan alabilirsin malı...

ancak dediğim gibi, önce fizibiliteni iyi yap dostum, kime - ne kadar arayla - nasıl satacağına önem göster sonra sonucları değerlendirirsin...
    her zafer acı ister...!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagalazade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ciceksepeti ve 444cicek de satış müdürlüğü yaptım 2 sene, çiçek işi özel günlerde (sevigliler günü, anneler günü, öğretmenler günü başta olmak üzere) çok kazandırır evet ama onun dışında kasım-nisan arası süreçte kar marjları düşer... yazın özellikle koşan ürün dediğimiz gül de 1 e 12 fian kazanabilirsin

ama...,

önce satış yapabileceğin potansiyel hakkında bilgi sahibi ol derim, nüfus, en yakın çiçekçi, .com üzerinde senin bölgene düşen sipariş sayısı ve varsa anlaşmalı çiçekçileri gibi...

mezat olur sabahları, bildiğin açık arttırma, çiçekleri o şekilde alırsın ve sonrasında dükkana götürür (yazın mutlaka şart) soguk dolabına koyarsın... yüklü mal çekeceksen "tarım" a yönlenirsin, direk üreticiden alırsın... bizim buralarda bile sürekli üreticiler kasımpat ve karafil yetiştiriyor mesela, hiç mezata gitmeyerek topraktan alabilirsin malı...

ancak dediğim gibi, önce fizibiliteni iyi yap dostum, kime - ne kadar arayla - nasıl satacağına önem göster sonra sonucları değerlendirirsin...

tek kelimeyle helal ...
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok teşekkür ederim tam adamına denk geldi seviyorum bu siteyi

sadece manisada 45-50 çiçekçi var pazar alanını manisa merkez ve ilçeler menemenden sonra sahil şeridi balıkesir sındırgı savaştepe edremit civarı

ilk mesajdada yazdığım gibi soğuk dolabı mutlaka istiyorum özel gün öncesi toptan alış fiyatları çok yükseliyor

her esnafa haftada 2 günlük rutlar şeklinde düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işin acı tarafı çiçekçi işler iyi olsada kötü olsada dükkanına taze çiçek almak zorunda

GreyGoose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagalazade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ama...,

Aah ah küçük esnafı öldürdünüz..

by beko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bebekliğimden beri çiçekçiyiz 7 sülalem çiçekçi izmirde dıştan bakılırsa güzel iş özellikle özel günlerde güzel oluyor işler ancak dükkanın konumu çok iyi yerde olacak vitrini her zaman dolu ve kaliteli malzemelerle olacak mezat yani toptan çiçek yeri narlıderede açık arttırmayla satılır alırsınız dükkanınıza getirirsiniz ancak önemli olan çiçekler ölmeden satabilmek herhangi bir ihtiyacınızda gereken yardımı yaparız

psikolojikdeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarı açık cezaevi desem çiçekçilikten nekadar anladığmı anlarsın, toptan yenidoğan bebek hediyesi isteğen varsa ö.m. atabilir şu anda sadece bunun seri üretimini yapıyoruz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)