arkadaşlar 206 için eksoz önerisi istiyorum fazla sesi olmayacak fakat tok olsun istiyorum varmı deneyimi olan
arkadaşlar 206 için eksoz önerisi istiyorum fazla sesi olmayacak fakat tok olsun istiyorum varmı deneyimi olan
MEGANE RS
düz boru + son susturucununda içini boşalttık alt devirlerde fazla ses yok tatminkar oldu
İnş cnm yaa !!!
elimde 206 gtiden sökme son susturucu var orjinal yed marka 206 gtide verdiği ses buydu isterseniz uygun bi rakama verebilirim
206 Gti Exhaust Sound in Turkey - YouTube
birebir 206 için sıfır yanık titanyum uçlu komple krom egsoz var istiyosan. Universal değil direk 206 1.6 lar için ve direk flanşla bağlanıyor orjinalini çıkarıp bunu takıyosun kesip biçme yok. yarın resmini eklerim.
51 lik düz boru çektim ben sonda hks var ama boşaldı gibi araba araya orta susturucu koycam daha sonra 106 gti headers i ama yağ filtresinin yerinin değiştirilmesi biraz zor.
1.6tdi.
Ecutech.
w 115 kasa mercedes in son susturucusunu takıyorsun hem çok az ses çıkartıyor hem de rahat çalışıyor![]()
bir alternatif te vw bora ve golf 3 dizel in son susturucusu ( çift çıkış) biraz daha sesli ama yüksek değil![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)