arkası hariç muhteşem olmuş...
Mercedes artık bu işi biz otomobil üretiyoruz düşüncesinden çıkardı. Artık otomobil üstü teknolojiler geliştiriyorlar...
Hangi segment e cıktı bu?6coupe ile mi kapışıcak?
ön konsol ekranlar ve havalandırma çok kaba olmus direksiyon enfes ama kapı içleride güzel
mercedesin su yeni yüzü ve difüzor tasarımına alısamadım arac keskin hatlı ama difüzor yumusak hatlı bana uyumsuz geliyor.yandan ve çaprazdan çok cezbedici
bunun amg sını merak ediyorum sanırım o bayagı hırcın ve hakkını vericek bir tasarım olur
s in coupesi yıllarcana cl idi şimdi ayrımı çıkartmışlar yoksa cl nin üretimini kesip yada ismini değiştirip s coupe mi yapmış..
üretimdemi bu araç yoksa mercedesin efsanevi konsept araçlarından biri olarakmı kalıcak..
kendi soruma kendi cevabımı buldumCl nin yerine üretilicekmiş.
"The Mercedes S-Class Coupe was revealed in concept form at the Frankfurt Motor Show 2013, a car that previews a CL-replacing coupe. We’ll have to wait until March at the Geneva Motor Show before we get to see the production model, however."
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
concept olanı daha iyidi, cl ile ortak oldular zaten... ama bu salak şey slk cla'nın büyümüşü olmuş... *** etmişler....
concepti çok daha güzel ve ağır duruyor...
![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Ben mi yanlış düşünüyorum yoksa Mercedes'in hitap ettiği kesim çok mu farklıdır bilmiyorum ama coupe araba yapıyorsun, içi E serisi. Bari o koltuklar alcantra olsun ne bileyim. İç ile dış kısmın uyumsuz duruyor.
Eylülde franfurkt oto showda görmüştüm çok güzel bir araç cam tavan efsane zaten .
onden eskiden ne geldigni anlardın c-s benzer e apayrıydı. simdi çorba olmuş c onden e arkadan s , s onden e coupeyi andırıyo.ki cl ismi daha güzeldi bence eskiden gelen bir agırlıgı nebilim ulasılmama vardı niye illa coupe armasını yapıstırcanki
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)