User Tag List

6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Ek Civic Coil Spring (ayarlı yay) hakkında bilgi ???

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ek Civic Coil Spring (ayarlı yay) hakkında bilgi ???

arkadaşlar aracıma coil spring, ayarlı yay diyede tabir edilen üründen arıyorum,
    fakat ***** sitede farklı fiyatlarda ürünler var kalite farkı varmıdır ? ,
    benim istediğim aracı istediğim zaman indirip kaldırabilmek, yol tutuşu falan aramıyorum konforlu olsun yumuşak olsun, o yüzden hangisini alıcağıma karar veremedim tavsiye edebileceğiniz daha önce ve şuanda kullanıp memnun olduğunuz bi ürün varsa tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar,

şimdiden teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konfor ve yumuşaklığı unut arkadaşım bu tür yaylarda seke seke gidersin koni amortisör yay kombinasyonu yapman daha mantıklı bence bahsettiğin yaylar için bi taktırırken mutlu olursun birde söktürürken

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orkuteren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konfor ve yumuşaklığı unut arkadaşım bu tür yaylarda seke seke gidersin koni amortisör yay kombinasyonu yapman daha mantıklı bence bahsettiğin yaylar için bi taktırırken mutlu olursun birde söktürürken
    arkadaşım daha önce kullandım 2010 2011 senelerinde ben çok memnundum, şuanda kayınçomun iesinde var onlarda aşırı rahat yumuşak fakat aracı aldığımızda takılı idi şu an markasını öğrenemiyorum ..

muratbalci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orkuteren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle katılıyorum. Bence sadece koni amortisör ve orjinal yay bile güzel kombinasyon olur. Tabi bütün bunlar, yol tutuş iyileştirme adına yapılıyorsa.
    Eğer amaç aracı basarak görselliğe katkı sağlamaksa, ayarlı yay alın, ama arkadaşın söylediklerine ek olarak yol tutuşu da unutun.

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı çok basmadığın sürece coilspring ler çok sekmez ama dip basık kullanırsan çok sekiyor,piyasada ki satılan mavi ve kırmızı renkli olan çin mallarının kalitesi aynıdır ama marka istiyorsan Megan Racing düşünebilirsin yada Coilspring üzerinde gelen yayları çıkartıp orjinal yaylarını kesip kısaltarakta bu coiller ile kullanabilirsin..

D16inside - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tavsiye edeceğim Ground Control yada mega racing koni yellow serisi ile mükemmel kombine oluyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)