User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: bmw e34 bronz balata bilgi yardım

hknpower
    Misafir

Question bmw e34 bronz balata bilgi yardım

Selamlar, e34 5.25 aracımın baskı balatasını değiştircem ancak luk marka 380 - 500 arası fiyat verdiler. bir arkadaşımda bronz çaktırmamı söyledi. daha ucuzmuş?

bronz yaptıran ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim bronz kullanımı nasıldr
    ömrü nedir artısı eksisi... iyi forumlar

1.8 turbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gundelık kullanımda pek tavsıye etmem. kullanımı zor. gaz vermeden kalkamazsın, yumsak kalkıs yapamazsın. pedal sert olur. araba tıtrer kalkarken. volant oynar volant degılse sureklı bır yerlerı kırarsın, oynar volant varsa bır yerler kırılmasada baskı yuzeyı ve volant yuzeyını bozarsın. gaz vermeden kalkıslarda tıtreme yapar bu tıtreme bazen sırkelemeye kadar gıder ıste o sırkelemeler sanzumanı bozar bunlar olumsuz yanları

olumlu yanları ıse dragta kullancaksan ıstedıgın kadar lastık ısıt, drag yap gozun arkada kalmaz debrıyaj ısıncak kaydırcak sıkıntın olmaz. normal debrıyaja gore cok daha uzun omurlu olur, arabanın kavraması normale gore cok daha ıyı olur.

kısacası gunluk kullanımda tam bronz onermem
    E30 M50 TURBO & F30 320i ED

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hknpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar, e34 5.25 aracımın baskı balatasını değiştircem ancak luk marka 380 - 500 arası fiyat verdiler. bir arkadaşımda bronz çaktırmamı söyledi. daha ucuzmuş?

bronz yaptıran ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim bronz kullanımı nasıldr
    ömrü nedir artısı eksisi... iyi forumlar
    Montaj dahil fiyatlar mi bunlar?

Sadece debriyaj kiti icin biraz fazla..

Bronz balata isi normal debriyajin alterrnatifi degil, pahali ve yuksek tork kapasiteli debriyajlarin uygun fiyatli alternatifi.

Araba standartsa normal debriyajla devam..

hknpower
    Misafir
    Alıntı 1.8 turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gundelık kullanımda pek tavsıye etmem. kullanımı zor. gaz vermeden kalkamazsın, yumsak kalkıs yapamazsın. pedal sert olur. araba tıtrer kalkarken. volant oynar volant degılse sureklı bır yerlerı kırarsın, oynar volant varsa bır yerler kırılmasada baskı yuzeyı ve volant yuzeyını bozarsın. gaz vermeden kalkıslarda tıtreme yapar bu tıtreme bazen sırkelemeye kadar gıder ıste o sırkelemeler sanzumanı bozar bunlar olumsuz yanları

olumlu yanları ıse dragta kullancaksan ıstedıgın kadar lastık ısıt, drag yap gozun arkada kalmaz debrıyaj ısıncak kaydırcak sıkıntın olmaz. normal debrıyaja gore cok daha uzun omurlu olur, arabanın kavraması normale gore cok daha ıyı olur.

kısacası gunluk kullanımda tam bronz onermem
    sagol hocam bilgiler için... normal kullanım evet.. o yuzden gerek yok başka bi sıkıntı da açmasın başımıza.. sonuçta drag yapmıcam.. gaz vererek kalkışlarda artı yakıt olacak ozman...

hknpower
    Misafir
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Montaj dahil fiyatlar mi bunlar?

Sadece debriyaj kiti icin biraz fazla..

Bronz balata isi normal debriyajin alterrnatifi degil, pahali ve yuksek tork kapasiteli debriyajlarin uygun fiyatli alternatifi.

Araba standartsa normal debriyajla devam..
    evet sadece parça fıyatı ve en uygunu 380 verdıler.. luk marka için.. 150 gibi de sanırım usta alır. sıkıntı yani... fıyatı ındıreyım dıye düşündüm ama 1.8 turbo arkadaşın dedikleri sorunu ileri zamanlarda büyütecek görünüyor. almanyada cok ucuz ama getirtemıyoruz bızım ulke pahalı

I-HANN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    535i aracda 6 yıl kullandım ve ankarada yaptırdım

sadece balatayı pıyasada rasgelen ınsanlara yaptırısan 200-250 tl gıbı bırakkama yapıyolar

kalkısda tıtreme ve baskının eskı oldugu ıcın sıyırma payıda cok oluyo

bronz balata ıstıyorsan

baskını balatanı volantını sokup ankarada yıllardır bu ısı yapan sahın abıye yolluyorsun
    1100-1300 tl arasında sıfır baskı takıp guzelcene ayarlıyor yolluyor ve debrıyajın hem pamuk gıbı yumusak oluyor hemde cıddı anlamta kavrama farkı goruyorsun

kalkısdakı tıtreme balatanın normal balataya gore sıyırma payı nerdeyse hıc olmadıgı ıcın ve takar takmaz balayı alıstırma ( rodaj ) yapmadan kullandıkları ıcın olusuyor.

std araba ıle sert kullanmıyorsan bronza gerek yok, baskı balata set degısıp devam edebılırsın.
    “Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”

hknpower
    Misafir
    Alıntı I-HANN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    535i aracda 6 yıl kullandım ve ankarada yaptırdım

sadece balatayı pıyasada rasgelen ınsanlara yaptırısan 200-250 tl gıbı bırakkama yapıyolar

kalkısda tıtreme ve baskının eskı oldugu ıcın sıyırma payıda cok oluyo

bronz balata ıstıyorsan

baskını balatanı volantını sokup ankarada yıllardır bu ısı yapan sahın abıye yolluyorsun
    1100-1300 tl arasında sıfır baskı takıp guzelcene ayarlıyor yolluyor ve debrıyajın hem pamuk gıbı yumusak oluyor hemde cıddı anlamta kavrama farkı goruyorsun

kalkısdakı tıtreme balatanın normal balataya gore sıyırma payı nerdeyse hıc olmadıgı ıcın ve takar takmaz balayı alıstırma ( rodaj ) yapmadan kullandıkları ıcın olusuyor.

std araba ıle sert kullanmıyorsan bronza gerek yok, baskı balata set degısıp devam edebılırsın.
    eyvallah ayhan hocam, bu fıyatlara cıkıyosa hıc gerek yok. gunluk kullanılacak.. daha ucuz dedıler dıye bır danışayım dedım..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)