arkadaslar ıyı aksamlar sıze bır sorum olcak chip veya yazılım atan bana en yakın bayıgı bılen varsa yazsın yarın aracıma yazılım attırcam fakat bayrampasada ecufast ben kucukcekmecedeyım daha yakın bı yer bılen varmı saygılar herkeze
arkadaslar ıyı aksamlar sıze bır sorum olcak chip veya yazılım atan bana en yakın bayıgı bılen varsa yazsın yarın aracıma yazılım attırcam fakat bayrampasada ecufast ben kucukcekmecedeyım daha yakın bı yer bılen varmı saygılar herkeze
Telmaşe tuning var sana yakın,git arabanın anasını bellesinler..yahu iki dakka kalk git maslaga özgünün yanına be kardeşim,yakın diye arabanı işi bilmezlerin eline verme..
yahu bakkaldan ekmek almayacaksın,millet sağlam yere yaptırmak için şehir değiştiriyor
hem uzun olsun ki dönüşte farkı test etmiş olursun
Eee yarın bı telefon edip sorabilirsin,randevu alırsın,yada müsayitlerse hemen gidersin,sitede konusu var,yada internete ecufast maslak tel yaz hemen çıkar..fiyat hakkında bir malumatım olmadıgı için bunları söylüyorum,tech üyesi olduğunuda belirtirsen ellerinden gelenin en iyisini yaparlar fiyat olarak,hemde aklın kalmamış olur..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)