User Tag List

10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: bi yardim ederseniz sevinirim :)

Black c3
    Misafir

Exclamation bi yardim ederseniz sevinirim :)

arkadaslar ıyı aksamlar sıze bır sorum olcak chip veya yazılım atan bana en yakın bayıgı bılen varsa yazsın yarın aracıma yazılım attırcam fakat bayrampasada ecufast ben kucukcekmecedeyım daha yakın bı yer bılen varmı saygılar herkeze

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telmaşe tuning var sana yakın,git arabanın anasını bellesinler..yahu iki dakka kalk git maslaga özgünün yanına be kardeşim,yakın diye arabanı işi bilmezlerin eline verme..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu bakkaldan ekmek almayacaksın,millet sağlam yere yaptırmak için şehir değiştiriyor
    hem uzun olsun ki dönüşte farkı test etmiş olursun

Black c3
    Misafir
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Telmaşe tuning var sana yakın,git arabanın anasını bellesinler..yahu iki dakka kalk git maslaga özgünün yanına be kardeşim,yakın diye arabanı işi bilmezlerin eline verme..
    Bu bayrampasada alper varmis o nasil abi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Black c3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu bayrampasada alper varmis o nasil abi ?
    Valla tanımıyorum kardeşim,ben,es motor emre levent ve özgünden başkasına teslim etmem aracımı,onun için bu alemde pek insan tanımam..benim için iki kişi vardır yani..bence ilerde sorun yaşamak istemiyorsan özgüne götür..

Black c3
    Misafir
    Valla tanımıyorum kardeşim,ben,es motor emre levent ve özgünden başkasına teslim etmem aracımı,onun için bu alemde pek insan tanımam..benim için iki kişi vardır yani..bence ilerde sorun yaşamak istemiyorsan özgüne götür..
    Fiyat ne kadar acaba abi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyat ne kadar acaba abi?
    Eee yarın bı telefon edip sorabilirsin,randevu alırsın,yada müsayitlerse hemen gidersin,sitede konusu var,yada internete ecufast maslak tel yaz hemen çıkar..fiyat hakkında bir malumatım olmadıgı için bunları söylüyorum,tech üyesi olduğunuda belirtirsen ellerinden gelenin en iyisini yaparlar fiyat olarak,hemde aklın kalmamış olur..

Black c3
    Misafir
    Eee yarın bı telefon edip sorabilirsin,randevu alırsın,yada müsayitlerse hemen gidersin,sitede konusu var,yada internete ecufast maslak tel yaz hemen çıkar..fiyat hakkında bir malumatım olmadıgı için bunları söylüyorum,tech üyesi olduğunuda belirtirsen ellerinden gelenin en iyisini yaparlar fiyat olarak,hemde aklın kalmamış olur..
    Anladim abi yarin sabah arayip oraya gidiyim o zaman sagol uyardigin icin ilk defa yaptiriyorum acemiyim bu konularda kusuruma bakmayin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anladim abi yarin sabah arayip oraya gidiyim o zaman sagol uyardigin icin ilk defa yaptiriyorum acemiyim bu konularda kusuruma bakmayin
    Bencede en hayırlısını yaparsın kardeşim,şimdiden hayırlı olsun,güle güle kullan aracını

Black c3
    Misafir
    Bencede en hayırlısını yaparsın kardeşim,şimdiden hayırlı olsun,güle güle kullan aracını
    Cok sagolasin abi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)