arkadaşlar niyetlendiğim araba 82 1.6 turbo dizel passat sanayiye göstereceğiz yarın kime götüreyim aracı ? yardımlarınızı bekliyorum
Connecting site...
arkadaşlar niyetlendiğim araba 82 1.6 turbo dizel passat sanayiye göstereceğiz yarın kime götüreyim aracı ? yardımlarınızı bekliyorum
Connecting site...
tdipower arattım mesaj attım ama son aktivasyon tarihi 2012göreceğini sanmıyorum başka bir tavsiye daha alabilirmiyim
![]()
Mekanik ve motor olarak çok fazla sorun yaşamazsın parçasını bulursun ama kaporta vs olarak işin çok zor, passat coupe ile çok sağlam bir gönül bağın yoksa Golf bakmanı tavsiye ederim.
Allah yardimcin olsun yeni sattim 82 sw vardi kaporta far sinyal stop ic aksamla ilgili herhangi bir parca malesef yok. Bencede bi gonul bagi yok ise golfe yonel.
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Bunu öneririm arkadaşım.Connecting site...
Aslinda ayagimi yerden kessin yeter dusuncesindeyimogrenciyim ankarada gunde 100-120 km yol yapiyorum staj yerim sincanda, golflere baktim icime sinmedi. Bu passat icime sindi ici disi tertemiz curugu carigi yok parca sikintisi vardir belki haklisiniz arac almak icin fazla bir vaktim de yok suan kiralik araca biniyorum ve her gun onun kirasi biniyor
![]()
O zaman şunu rahatlıkla söyleye bilirim senin amacına uygun bir araba kesinlikle değil, kiralık arabaya binmen daha mantıklı olur.
Günlük kullanımda Gtd olması şart değil bende 1,6 düz dizel var 100nm ye yakın torku vardır, 4 ileri kısa şanzıman oranlarıda olunca şehir içinde yeterli.
Golflerde eskisi gibi çok uygun fiyata bulunamıyor artık eli ayağı düzgünleri 6-8 arası alıncada en az 2-3 lirada sen harcarsın, aceleyle karar verip daha sonra pişman olmazsın inşallah.
Neden amacima uygun degil orasini anlayamadimmasraf mi yakit mi
yakiti cok az oldugunu iddaa ediyor satici
masrafsa motorda da bi masrafi yok diyor
ilerde olursada her mekanik parca bulunabiliyormus
ankaradan bakiyorum araci cunku gidip alip gelmem zor olur ayriyetten masraf olur giderim araca bakmaya begenmem bi sorunu olur bana masraf olur
bide alacagim 80 li yillarin araci uzun yola araci tanimadan nasil cikilabilir
ankaradan baktigim bi golf var arac sorgulamalari bolumunde linki var hatta sari olan ici disi temiz duruyor gittim aracin kaputu actik arabanin motoru dusecek neredeyse cürukten ayrilmis kulelerden
baska da duzgun arac yok inanin
yoksa bende golf almak isterim. Osmanin verdigi linkdeki araca hic bakmadim bana cekici gelmedi ama yarin bi onuda arar gorusurum bakabilirsem ona da bakarim
![]()
Audi 80 broadway cok kotu yaazaten temiz curuksuz bisey bulmak imkansiz ve ben onu yaptiramam butcem olmaz
yukarda linki olan golfe bi bakacagim bugun vaktim olursa o da olmazsa passati alip gececegim parcasi olmasin varsin ya kac kurusluk araba satamassamda goturur hurdaciya veririm
![]()
Arkadaslar araci serdar abinin onerisi olan baska bir ustaya goturduk gayet duzgun arac kaporamizi verdik yarin noter yolundayizhayirli olur insaalllah
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)