User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Fakir karışımda kesiklik

39 SS 552
    Misafir

Fakir karışımda kesiklik

Aracım uzun yolda sabit gazda 13,5 afr nin üstünde seyir ettiğinde sık olarak aralıklarla kesiklik yapıyor anlık olarak 16-17 afr görüyor saniselik şekilde ama bariz bi kesiklik değil yanımdaki arkadaş anlayamıyor mesela ama ben hissediyorum gaz ayağımın altında olduğundan dediğim şekilde o anlardada kesiklik yapıyor zaten ama dip gazda yada hızlanmada böyle birşey yok çünkü afr 12,5 larda oluyor kısacası araç fakir karışım sabit gazda kesiklik yapıyor.

Örneğin scoop u kapattığımda araç hava almadığı zaman biraz daha zenginde ilerliyor o şekilde sabit gazda hiç bir kesiklik yapmıyor

Bunun sebebi ateşleme mi yakıtmı karar veremedim
    Aklıma şuanda buji geliyor 9.8 oem sıkıştırmadan 12,5cr sıkıştırmaya çıkardık ama hala oem buji kullanıyorum ilk aklıma gelen bu diş aralığını daraltsam kesermi dicem emin değilim yada soğuk buji koysam kesermi ondanda emin değilim pompadan dicem dip gazda sıkıntı yok onuda eliyorum ilk defa böyle bişi gördüm fikirleriniz nedir

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araçda ms var sanırım bahsettiğin şey benim başıma daha önce çok geldi. eğer benzin pompası ve regülatör sağlamsa sorun ms den kaynaklıdır sağda solda başka arıza aramana gerek yok ufak bi düzeltme ile sorun çözülür gayet kolay.

39 SS 552
    Misafir
    evet aracımda ms3 var şuanda
    daha önce ms2 v3.57 kullanıyordum böyle bir durum yoktu
    ms3 e geçince oldu bu bi süre sonra farkettim bende

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)