Öncelikle Merhabalar..
Acil bilgiye ihtiyacım var..
2010 1.6 passat'a LPG taktıracağız. Sizce Hangisini taktırmalıyız.
Lovato düşünüyoruz kullananlar memnun mudur, sorun yaşayanlar var mı ?
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Öncelikle Merhabalar..
Acil bilgiye ihtiyacım var..
2010 1.6 passat'a LPG taktıracağız. Sizce Hangisini taktırmalıyız.
Lovato düşünüyoruz kullananlar memnun mudur, sorun yaşayanlar var mı ?
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..
lovato kullanıyorum memnunum hiçbir sıkıntı arıza lambası yakmadı
İmkan varsa prins - teleflex daha doğrusu uzun binilcekse. Yoksa lovata da iyi ama asil iyi olması gereken LPG takan kisi
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Bazı forumlar BRC'yi Türkler satın aldı ve kalitesi düştü diyorlar.Ama lovato tamamen italyan sanırım. Araca uzun vadede binmeyi düşünüyoruz.
Lovato'yu 1500 gibi bir rakama taktıracağız. Diğer markaların fiyatları ile bilgisi olan varmı acaba ?
Araç düz 1.6.. Sizce Değer mi arada ki farka ?
Brc öneririm.
Zaten 1.6 normal motor lpg de sorusuz prinse felan gerek yok. Yetkili bir brc servisinde brc taktırın sonrasında garantide felan da sorun yaşamazsınız
Bahsedilen markaların hepsi kendini kanıtlamış kaliteli markalar. aralarında ciddi farklar yok önemli olan tüp tesisatı yakıt borularının uzunluğu, bükümü, yani kısacası işçilik.
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Onemli olan nozzle/enjektor ve regulator secimi, gerisi hikaye..
Mekanik montaj zaten problemsiz olmali o degerlendirme kriteri disinda tutuyorum.
prins vs taktırmayacaksan lovato tak ben bütün arabalarıma taktırdım çok memnunum, avrupa yakasındaysan ikitelli bagcılar güngören sanayi de lovato bayi hasan usta var kaputu açınca lpg ile alakalı birşey göremezsin montaj muazzam
Ankarada isen Kesinlikle Kit mtm khein enjektörlü taktır Obd'li olması avantaj khein'in avantajları saymıyorum bile
edit: O kadar para verip obd'li olmayan brc'yi taktırma derim
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
Abi hasan usta'nın yanında çağlar usta var genç işin ehli çok iyi biridir lavoto bayisi ama bakmadığı marka çözmediği sorun yok Obd'den kontrol ederek ayar yapıyor , çok işimiz düştü sağolsun bir çoğundan para bile almadı aracım olsa düşünmediğim markada olsa gider oraya taktırırım.
Yarında ziyaretine gidicem
İkitelli bağcılar güngörende Özçağlar otogaz
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
Evet ankaraddayım.. Bildiğiniz, tecrübe ettiğiniz veya önerebileceğiniz yerler var mı ?
Daha önce golf 5 aracımızda BRC kullanmıştık gayet uyumluydu düz midline modeliydi başımız ağrımadı tavsiye ederim ww grubunda..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)