Arkadaşlar beetle ın jantları güzel görünüyor ama 18 inç aracı ciddi sertleştiriyor ve yavaş yavaş soğutacak gibi beni.eski araçlarımdaki ince yanaklardan illallah edip leonun 16 55 yanağında rahata ermiştim ama beetle da huzuru kaçırdı 18 inç.1.2 motora gereksiz yük bi yandanda.Bi ara benim jantları takasa vereyim dedim , golf 7 ye falan takanlar var yurtdışında meraklısı çok , ama bildiğim kadarı ile beetle orj jant serisinde 17 den aşağısı yok.vw nin başka bi jantı veya başka bi tuning jant ta gereksiz bi atrakaiyon olur diye takastan vazgeçip ;aracı satacağımda takmak üzere orjinalleri jant lastik saklayıp 16 beyaz tenekeye eski vosvoslardaki göbeklerden + beyaz yanak takayım diyorum.
Vosvos krom göbekleri 16 inç vw (yeni jetta tenekesi büyük ihtimal )jantına uyar mı?
Vw teneke et si ve benim jantın et sini nereden öğrenebilirim?
Olurda çok içeride kalacak değerdeyse teneke ; ofsetli jant olayı sağlıklı mıdır? Benim için görünümden çok işlevsellik , yani kalın yanağa geçiş , tüketim ve performansa artı ve mevcut dengesinin iz açıklığının değişmemesi önemli.
![]()