User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
53 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Hava filtresi ve trafikten men

emre_277 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hava filtresi ve trafikten men

Arkadaslar merhaba.Aracimda simota kit var bugun polis durdurdu ve filtre var diye 172 tl ceza kesti fotografini cekti ve 1 hafta izin kagidi verdi yoksa trafikten men olucakmis.hava filtresinin cezasi varmiydi dedim cevap vermedi ne sorduysam sesini cikarmadi yazdi gecti.boyle bi durum yasayan varmi ? acayip keyfim kacti

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teknik değişiklik (veya buna benzer bir tabirdi) diye trafikten men edebilir. ama anlamadığım aydında bu kadar detaycı polise nerede nasıl denk geldin

ironwolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seni durdurup kaputu actirip filitre kiti vardiye ceza mi yazdi bunu yapamaz cezaya itiraz et elini cabuktut seni durdurup kaputu actiramaz buna hakki yok yetkiside aracini ariyamaz bile arama izni gerekir bakin bilgisizlikten cok sey kaybediyoruz itiraz et buna hakkin var pesini birakma

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ironwolf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seni durdurup kaputu actirip filitre kiti vardiye ceza mi yazdi bunu yapamaz cezaya itiraz et elini cabuktut seni durdurup kaputu actiramaz buna hakki yok yetkiside aracini ariyamaz bile arama izni gerekir bakin bilgisizlikten cok sey kaybediyoruz itiraz et buna hakkin var pesini birakma
    son düzenleme ile, polis departmanında cezai durumlarda davranış farkı kalmadı... asayiş de trafik cezası yazabilir, trafik polisi de GBT yapar... kaputu açtırmak kişilik haklarına aykırı değil, bagajı açtırmak gibi değil yani...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaput açamaz, araç arayamaz durumları eskidendi. O konuya düzenleme ile gerekli değişikliği yaptılar. Araç içinde biri varken aracı çekemezler. Bu extra bilgiyide vereyim

Zamanında zır srock Albea gözümün önünde direk bağlandı. Sebep filtreydi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bastim o konuda hakli 5 saniyelik biseydi ne kimseyi rahatsiz ettim ne tehlikeye attim. duydu onceki kavsaktaki, digerine anons gecmis yola atlayarak beni durdurdu.orda sesini dinlettim gaz verdim ama ne dediysem dinlemedi cevap vermedi.Benim merak ettigim konu filtrenin cezasi yok diye biliyorum eksoz olsa tamam ama filtre icin men edilirmi araba ? Eger boyle bi hakki yoksa mahkemeye vericem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre_277 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bastim o konuda hakli 5 saniyelik biseydi ne kimseyi rahatsiz ettim ne tehlikeye attim. duydu onceki kavsaktaki, digerine anons gecmis yola atlayarak beni durdurdu.orda sesini dinlettim gaz verdim ama ne dediysem dinlemedi cevap vermedi.Benim merak ettigim konu filtrenin cezasi yok diye biliyorum eksoz olsa tamam ama filtre icin men edilirmi araba ? Eger boyle bi hakki yoksa mahkemeye vericem
    "Araç üzerinde yapılan teknik değişikliği ilgili trafik şubesine bildirmemek"

Bence yaptığın filtre değişimi teknik bir değişiklik. Sence?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir sorum daha var. Pazartesi gunu memur kontrol edicek sokturup gidicem.sonra tekrar taktirip tekrar boyle bi durum yasarsam farkli bi yaptirimi olurmu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emin olmamakla birlikte, bildiğim kadarıyla, ikinci kez aynı durumda araç direk trafikten men edilir. Direk otoparka çekilir yani. Madde kapsamlı madde olduğundan, örneğin egzozla yakalansan gene direk men edilebilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sesini duymasa bile girdigim bir cevirmede onceki olay gozukup kaput altini kontrol etmek istermi peki ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre_277 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sesini duymasa bile girdigim bir cevirmede onceki olay gozukup kaput altini kontrol etmek istermi peki ?
    Memura kalmış bir durum. Konu sorgulamada aracın geçmiş sicili görünüyor sanırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cevap veren herkese tesekkur ederim. cok sacma bi durum resmen.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Filtrenin cezasi yok ne demek? Okuz gibi ses cikariomu cikariyo ozaman cezasi vardir

Silvia17
    Misafir
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Filtrenin cezasi yok ne demek? Okuz gibi ses cikariomu cikariyo ozaman cezasi vardir
    Bir neden bu kadar agır bir tabir ile konuya cevap atıyorsun ki ? Bide ek olarak mesela benim aracımda farklı bir filtre var ses cıkarmıyor bu parcayı ben takarım gecer giderim kimseyide sikime takmam.Kaputu mu da actırmam kimseye kusura bakmasın cıkartır arama izni bagajı actıgım gibi kaputuda acarım o zaman ne istiyorsa yapar o bana zorluk cıkartırsa bende ona zrluk cıkartırım yeni durumda zaten durdurulunca her türlü ceza yiyeceksin bari yemişken tam yiyelim bu arada kimse alınmasın boyle yasa olmaz kardesim adam orda doguda sınırdan kacak mal geçirsin onu durdurmasın gelsin benim aracımda simote kit var diye durdurup ceza yazsın böyle adalete yani anlayın ban yemeyelim şimdi.

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hava filtresinden cezai işlem uygulanıyor vay bee.Milletin hava filtresinden kime ne.Egsoz gibi bişeyde degıl ki yani.

emrah-58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hatchback arabayı sedana çevirirsin anlarım, çamurluk şişirip iz mesafesinide genişletirsin anlarım, van aracı otomobile döndürürsün anlarım, sedan aracı cabrio yaparsın anlarımda , filtreye teknik değişiklip deyip ceza yazmak nedir yahu.. yav hadi diyelim teknik değişiklik , bunun insanlara işletip kullanılmasının önünü açıyormusunki cezai yaptırıp uygulayasın.. vay babam vayyy
    BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her şeyi geçtim adam hava filtresinden ceza yemiş , ona bile nerdeyse tabii yersin diyip sayıp sövecek forum üyeleri var .

Ne konuma geldik ya
    imzasız..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yanlış anlama ama bence anlatmadığın şeyler var bir memur kolay kolay öyle kafayı takmaz hava filtresine falan..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış anlama ama bence anlatmadığın şeyler var bir memur kolay kolay öyle kafayı takmaz hava filtresine falan..
    Haklısın abi. Benim bahsettiğim albea örneğinde caddede toplama vardı. Suadiye otopark dolmuş, içeri çekici giremez hale gelmişti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)