Arkadaşlar nasipse yeni kasa leon tdi düşünüyorum gibi fr-17 jant ve sunrof ekleterek.bu ikinci el piyasasında eniyisi sıfır almak dedim.ama bu kasa ve motor,iç hacim genişlik vs hakkında bilgisi olanlar varsa görüş önerileri nelerdir?
Arkadaşlar nasipse yeni kasa leon tdi düşünüyorum gibi fr-17 jant ve sunrof ekleterek.bu ikinci el piyasasında eniyisi sıfır almak dedim.ama bu kasa ve motor,iç hacim genişlik vs hakkında bilgisi olanlar varsa görüş önerileri nelerdir?
artık corc-i zamanıcdti
Çok mantıklı tercih benceşuana kadar duyduğum tek kronik sorunu yakıt deposundan ses gelmesi. bayide baktım iç hacmide iyi 1.82 yim bana göre gayet rahat ve ferah. ayrıca led paket li olmalı mutlaka
![]()
hayırlı olsun şimdiden.
1.6tdi style paket güzel araç led paket ve sunroof ekletin ve kesinlikle sıfır alın ilandakilerin hepsi bonzai içip açıyor sanırım sıfırdan fazla bilen yazan var ben fr kullanıyorum yakıtı gerçekten muazzam tdi daha da azdır yani hayırlı olsun şimdiden size![]()
Eyvallah yakın zamanda golf 6 tsi 122 likten ayrıldım yakıt belimi büktü işin gerçeği gerçi arabanın yakıt değerleri iyi ***** benzin
Yakıt deposundaki ses nadir oluyor golf 6 larda da vardı ama ben hiç duymadım
Bana lazım olan dayanıklılık, motor,mekanik, bagaj,arka diz mesafasi vs golften daha hesaplı ve donanımlı olduğu zaten aşikar.
artık corc-i zamanıcdti
Fikir verebilir, tarafsız test yaparlar
http://www.youtube.com/watch?v=LF2wNt3TBuk
Abi depoda dalga kıran yok ondan ama ben daha full depo görmediğimden duymadımama trim sesi gerçeğini bilerek alın yoksa arabadan soğursunuz
![]()
Video yu izledim bende arka süspansiyon dan korkuyorum hayal kırıklığı olursa soğurum araçtan.
Trim seslerine pek takılmam doğrusu
Daha tam karar veremedim temiz bi golf 6 dizel confortline bulursam gene golfe ama dizele dönerim bakacaz.
artık corc-i zamanıcdti
A3 te de torsiyon var, A3 ile Golf çok yakın diyolar Leon daha sesli çalışıyor diyorlar arka süspansiyon için fakat yolda acayip dengeliydi A3.. Bence korkunuz süspansiyon olmasın. İlla ki pahalı kardeşlerine göre eksikleri olacak fakat temelde aynı ve çok iyi iş yapan bir şeyi çok kötü olacak şekilde bozabileceklerini düşünmüyorum![]()
Levent hatırlıyormusun hacım vag'ın torsiyon olayını ilk duyurduğunda torsiyon var torsiyon var tarzı bir yere gelmiştikOtopark'ın videosu onu anımsattı bana
![]()
Vallaha netteki videolarda yabancı sitelerde hep arka tarafı eksi puan alıyor çabuk bıraktığı için ama esp yeterli iş yapıyormuş oda ayrı tabi telafi babında
artık corc-i zamanıcdti
valla ben eve aldım 1 ay kdr önce sıfır km tdi style paket 17 jant lı.aynı donanımda golf alsam 17bin falan fazla vermem gerekıyordu
cok mantıklı araba,yüruyen aksam bıraz sert sebebi zate ***** ama golf ve a3 te aynı yuruyene sahip sadece amort farklılıgından az daha yumusaklar okadar.
inanılmaz az yakıo,1500km oldu trim sesi vs yok şimdilik
kesinlikle tavsiye ederim
Sanırım 5 lik bi yay çözer işi
Ama garanti kapsamında sorun olurmu işte?
Yakıt hakkında nette baya guzel yorumlar var evet.
artık corc-i zamanıcdti
torsiyon ile dingil farklı şeyler. son kasa 1.6 tdi larda bildiğiniz dingil var
sunuda belirtmek isterim. coilover ile dünyası değişiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)