neye dikkat etmeliyiz?mesela hks ile tial arasında ne gibi farklar vardır?bunların karşılaştırıldıgı herhangi bi yer var mı?
neye dikkat etmeliyiz?mesela hks ile tial arasında ne gibi farklar vardır?bunların karşılaştırıldıgı herhangi bi yer var mı?
emre hks nın orjınal bow unu aldım ssq sesı ole guzel cıkmıyordu gıttım replıkasını aldım valla cok guzel ses verıyor sımdı
emrenin kasti ses degil sanirim . simdi bov secimi aslinda maf li map li araclar icin ikiye ayirabilicegimzi bir olay . fabrikadan turbo cikisli araclarda bov var . ama bunlar belirli bir psi a kadar basinci tutabiliyor . sonrasinda aftermarket bov alinabilinir . tabi atmosferik yada recirculation lu sekilde kullanmak aracin durumuna gore degisir . kimi bovlar 50/50 sekilde de calisabiliyor . eger basinc yuksekse en iyi tutabilicek bovu secmekte yarar var.hks diyaframli tial yayli diye biliyorum ben .hks deki diyafram vakum halindeykende acilabiliyor , tial daki yay degisebilen bir yay ayni zamanda .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
param olursa tial alırım. HKS dizellerden sonra bende tüylerimi diken diken eden bi etki bırakıyor sinir olmaya basladım acıkcası. 5 metrelik yolda 10 kez cuflayan arabalar gördükce
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)