User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
68 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Golf 1.4 TSI GT 170HP Hakkında

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Golf 1.4 TSI GT 170HP Hakkında

ortalıkta dolanan bi konu var. Almayı düşünüyoruz fakat 2008 model manuel bulmak çok zor. 2007 modeller hakkında da sandık motor geldi hep problemli parçalar var falan gibi yorumlar duyduk. Gerçekten 2007 ve 2008 arasında böyle bi fark var mıdır ? Yoksa bahsi geçen konu şehir efsanesi midir ?

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Geröekteb var, zincir bollaşması yüzünden motor kıranlar garanti kapsamında olanlara sandık motor geldi olmayanlarda gerekli parçalar değişti. 2008'lerde revizyonlu birçok parça var. Kullanıcısı olanlar daha detaylı yazar.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ortalıkta dolanan bi konu var. Almayı düşünüyoruz fakat 2008 model manuel bulmak çok zor. 2007 modeller hakkında da sandık motor geldi hep problemli parçalar var falan gibi yorumlar duyduk. Gerçekten 2007 ve 2008 arasında böyle bi fark var mıdır ? Yoksa bahsi geçen konu şehir efsanesi midir ?
    Duyum doğru,
    2006-2007 lerin genelinde motor problemli idi kimisi değişti kimisi değişmedi.

2007 lerin gövde kontrol modülü de eski tip, 2008 ve 2009 ların yeni tip. onun da birtakım artıları olmakta.

2007 lerde F1 vites yok DSG de, 2008-2009 larda var.
    2007 lerde arka 3 cam renksiz, 2008-2009 larda orjinalden karartma mevcut.

incik cıncık artıları var 2008 ve 2009 ların.

Aslında 6 ileri DSG var o araçlarda, manuel düşünmenize gerek yok, 6 ileri DSG oldukça sorunsuz ve tatminkardır.

alınacaksa 2008-2009 alınmalı kesinlikle...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2007 Normal GT 2008 ler ise GT Sport. Baya fark var diye biliyorum motor konusunda ve 2008e geçerken problemleri çzöülmüş bir motor diye duymuştum. Tabi bu konuda daha iyi bilgi sahibi biri yazacaktır elbet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Duyum doğru,
    2006-2007 lerin genelinde motor problemli idi kimisi değişti kimisi değişmedi.

2007 lerin gövde kontrol modülü de eski tip, 2008 ve 2009 ların yeni tip. onun da birtakım artıları olmakta.

2007 lerde F1 vites yok DSG de, 2008-2009 larda var.
    2007 lerde arka 3 cam renksiz, 2008-2009 larda orjinalden karartma mevcut.

incik cıncık artıları var 2008 ve 2009 ların.

Aslında 6 ileri DSG var o araçlarda, manuel düşünmenize gerek yok, 6 ileri DSG oldukça sorunsuz ve tatminkardır.

alınacaksa 2008-2009 alınmalı kesinlikle...
    agresif bi yükleme yapılmicak ama yazılım egzoz cooler gibi bi upgrade ile şanzıman sıkıntısı yaşatır mı ? manuel keyfini illaki vermicek ama ciddi bi kayıp yaşatır mı güç olarak ? yani yeni tip dsg'ler çok başarılı vites geçişleri vs olarak. aynı performansı verebilir mi bu şanzıman da ?

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=douu;7702489]agresif bi yükleme yapılmicak ama yazılım egzoz cooler gibi bi upgrade ile şanzıman sıkıntısı yaşatır mı ? manuel keyfini illaki vermicek ama ciddi bi kayıp yaşatır mı güç olarak ? yani yeni tip dsg'ler çok başarılı vites geçişleri vs olarak. aynı performansı verebilir mi bu şanzıman da ?[/QUOTE ]

ufak tefek ekstralı golf gt ler fhe vtı lara bi kaç boy geçilmektedir performans açısından bi değerlendirme yapabilirsiniz..
    Otomobil Yakıt Katkıları

Vpracing-torco-prooctane

https://instagram.com/fuelronay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=ronay;7702493]
    agresif bi yükleme yapılmicak ama yazılım egzoz cooler gibi bi upgrade ile şanzıman sıkıntısı yaşatır mı ? manuel keyfini illaki vermicek ama ciddi bi kayıp yaşatır mı güç olarak ? yani yeni tip dsg'ler çok başarılı vites geçişleri vs olarak. aynı performansı verebilir mi bu şanzıman da ?[/QUOTE ]

ufak tefek ekstralı golf gt ler fhe vtı lara bi kaç boy geçilmektedir performans açısından bi değerlendirme yapabilirsiniz..
    Bizde bi tane 2007 manuel var komple stok. Feh vti kadar gidiyo nerdeyse. Yazılımlısı geçilmez bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    agresif bi yükleme yapılmicak ama yazılım egzoz cooler gibi bi upgrade ile şanzıman sıkıntısı yaşatır mı ? manuel keyfini illaki vermicek ama ciddi bi kayıp yaşatır mı güç olarak ? yani yeni tip dsg'ler çok başarılı vites geçişleri vs olarak. aynı performansı verebilir mi bu şanzıman da ?
    BLG motor 170hp ler istesenizde zaten fazlasına cevap veremiyor yüksek basınç benzin pompası(HPFP) yeterli olamıyor.
    Yeni tip 160 ve 180hp lik motorlarda bu pompa daha kuvvetli bu nedenle yeni tip motorlarda çok daha fazla güç elde edilebiliniyor. ( bazı yurt dışı firmalar upgrade li hpfp uydurmuşlar galiba ama öyle yaygın bir kullanım yok açıkçası)
    210HP-220hp Gibi zaten sona ulaşıyorsunuz.

7 ileri DSG daha hızlı 6 ileri DSG den, bu net.
    aynı hıza kavuşturmakta imkansız.

Ama 6 ileri DSG de manuel kadar zevk verir ve F1 ile de gerçekten zevkli oluyor. 2009 model GT ' m vardı benim de, DSG, çok zevk alıyordum F1 den açıkçası...
    Bu güçlerde DSG size hiçbir problem çıkarmaz.6 ileri DSG ıslak tiptir, 7 ileri yeni nesil DSG lere göre dayanımı çok daha yüksektir. zaten 7 ileri DSG ler yanılmıyorsam 270nm tork dayanımlı (standart yazılımı ile) diye biliyorum. 6 ileriler 350nm ye kadar sorunsuz kullanılabiliyor.
    Zaten 2011-2012 Golf R larda kullanılan şanzıman 6 ileri DSG, aynı teknolojiye sahip DSG tipini kullanıyorlar. tabiki yazılımsal ve işlevsel farklılıkları vardır.
    ama burdan da pay biçebilirsiniz.

işin özü bence alacaksanız 6 ileri DSG olan F1 modelinden bir GT almanız.
    forumda arayan başka arkadaşlarda var bu arabadan biraz hint kumaşı kıvamına girdi, dolu donanımlıları (sunroof, bi-xenon, dsg bir arada bulmak çok zor)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BLG motor 170hp ler istesenizde zaten fazlasına cevap veremiyor yüksek basınç benzin pompası(HPFP) yeterli olamıyor.
    Yeni tip 160 ve 180hp lik motorlarda bu pompa daha kuvvetli bu nedenle yeni tip motorlarda çok daha fazla güç elde edilebiliniyor. ( bazı yurt dışı firmalar upgrade li hpfp uydurmuşlar galiba ama öyle yaygın bir kullanım yok açıkçası)
    210HP-220hp Gibi zaten sona ulaşıyorsunuz.

7 ileri DSG daha hızlı 6 ileri DSG den, bu net.
    aynı hıza kavuşturmakta imkansız.

Ama 6 ileri DSG de manuel kadar zevk verir ve F1 ile de gerçekten zevkli oluyor. 2009 model GT ' m vardı benim de, DSG, çok zevk alıyordum F1 den açıkçası...
    Bu güçlerde DSG size hiçbir problem çıkarmaz.6 ileri DSG ıslak tiptir, 7 ileri yeni nesil DSG lere göre dayanımı çok daha yüksektir. zaten 7 ileri DSG ler yanılmıyorsam 270nm tork dayanımlı (standart yazılımı ile) diye biliyorum. 6 ileriler 350nm ye kadar sorunsuz kullanılabiliyor.
    Zaten 2011-2012 Golf R larda kullanılan şanzıman 6 ileri DSG, aynı teknolojiye sahip DSG tipini kullanıyorlar. tabiki yazılımsal ve işlevsel farklılıkları vardır.
    ama burdan da pay biçebilirsiniz.

işin özü bence alacaksanız 6 ileri DSG olan F1 modelinden bir GT almanız.
    forumda arayan başka arkadaşlarda var bu arabadan biraz hint kumaşı kıvamına girdi, dolu donanımlıları (sunroof, bi-xenon, dsg bir arada bulmak çok zor)
    Çok değerli bilgiler verdiniz teşekkür ederim. Akıllarda kalan soru işaretleri silindi. Kuru tip biliyordum ben DSG'yi ve bu biraz korkutuyordu. Tekrar teşekkürler ilginize.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2014 leon fr sattım golf gt için daha ne söyleyeyim bütün tanıdıklara söyledim bekliyoruz dolu bir golf

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazilim egzos cooler la ne kadar gider asagi yukari

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    220 hp damar kadar giden

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DSG 170 Hp ' ler hiçte 170 hp gibi gitmiyor. Bunun sebebini bilen var mı ? Araç ilk sahibinden, 57.000km'de alındığı günden bu yana eksiksiz doğuş oto bakımlı 2008 model.
    160 hp manuel scirocco ile 0-120 arasında çok rahat 1.5 boy açılıyor ? Bu araç kaynaklı mı yoksa genel mi böyle ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizdeki 2007de bi yanlışlık var o zaman 160lık roccoyu çok geçer çünkü.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende GT bakmaya başladım sonra eskiden sahibi olan bi arkadaş vardı pırıl pırıl arabayı sattı 30 binde geçen sene. Ona sordum alma senin beklentini az çok biliyorum beklediğinden çok uzakta, memnun kalmazsın dedi bakmayı bıraktım. Dediğim adamda arabayı 2009 da 0 alıp bu kadar sene kapalı garajda haftasonları kullandı. Çiziksiz sattı arabayı.
    IN BOOST WE TRUST

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizdeki 2007de bi yanlışlık var o zaman 160lık roccoyu çok geçer çünkü.
    aynen oyle bı kere arada 10 hp fark var. Scirocco üstelik cam tavanlı 18 jantlı falandı. Bizdeki GT standart DSG 17 jant. 0-120 kati suretle geçemedik.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne alacam ben ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2009 model
    sunroof, bi-xenon, F1 DSG full+full 60.000 de arabamı bu sene sattım
    boyasızdı araba (sağ arka çamurluk ağzında 200 mikron boya çıkıyordu bir tek )

satmasam şu an açık arttırmaya verirdim heralde, değil mi Gökhan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stockmuydu yazilim egzos falan varmiydi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler