2002 ( 185 bin km de ) Model R50 Kasa Otomatik Mini Cooper aracımın bg ve tork konusunda güçlendirmeyi planlamaktayım.
Max kaç bg ve tork bir güç alabilirim ve sizce değer mi maliyete teşekkürler.
2002 ( 185 bin km de ) Model R50 Kasa Otomatik Mini Cooper aracımın bg ve tork konusunda güçlendirmeyi planlamaktayım.
Max kaç bg ve tork bir güç alabilirim ve sizce değer mi maliyete teşekkürler.
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan destek bekliyorum !
Guzel bir egsoz ve filtre ile baslayabilirsiniz..
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
HKS Drager eksoz var dusunurseniz cok uygun bir paraya verebilirim catdan sonrasidir iyi bir filtre ile dedestekleyebilirsiniz
kat iptali egzoz filtre headers vs vs bunlar yazılım ile desteklenmediği sürece pek + katmaz araca yani bi yazılım şart en öncelikli
DR.ECU
SAFKAN Le Mans___________________________By İstanbul Otopark / Fatih
Siz birilerine fiyat sordunuz size ne rakamlar cikarttilar? Yurtdisindaki fiyatlar nedir?
Son 10 senede cok ciddi araclar yapildi ulkemizde.. Hazir kit varsa ve onu tercih edecekseniz, alin montaji burda yapilsin yurtdisi mekanik iscilik fiyati hep pahali.
Enjeksiyon sistemi icin yapilacak degisiklik icinde yurtdisindaki birine bagimli olmayi tercih etmemelisiniz..
Gerek istanbulda gerek ankarada bu isi profesyonel seviyede yapanlar var..
Yurtdisi ihtiyaciniz yok bence..
Almanyada kuzenimle görüştüm Tr den baktım örnek bir proje bulamadım gönül ister Tr de toparlıyım bişeyler Ankarada olsun İstanbulda olsun işin ehli garajlar var bakalım hayırlısı ile ,
Hayalim olmuştu :
R50 Mini One 1.6 Turbo 417 Bhp & 492 Nm - YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)