Özet olarak bu servis ile ilgili burada açtığım konu sebebi ile davalık olduk. Servisin beceriksizliği ile ilgili lütfen sövmeden yorum yapınız.
2012 ortaları gibiydi diye hatırlıyorum, forumda bir konu açmıştım "Koçdağlar Mercedes Servisi/En son gidilecek servis!" diye. Sebebini de uzun uzun açıklamıştım, motoru bitik diye 12.000TL masraf çıkarttıkları kamyonumuzu başka servise götürdüğümüzde sadece conta yanmış, "conta değiştiğinde düzelirdi" ama motoru KOÇDAĞLAR MERCEDES SERVİSİ dağıtıp toplamadığı için conta ile hallolacak işime ilaveten bir de motor toplatmak için 6.000TL yakın para harcadığımızı açıklamıştım. Forumda bir çok arkadaş biraz fevri davranıp KOÇDAĞLAR MERCEDES SERVİSİNİN TÜZEL kişiliğinin BECERİKSİZLİĞİ ile biraz fazla yakınlaşmıştı![]()
Sanırım KOÇDAĞLAR MERCEDES SERVİSİ, BECERİKSİZLİKLERİNİN duyulmasını pek istemedi ki, şirket hakkında gerçeğe aykırı beyan ve hakaret içeren yazılar yazıldığına dair şahsıma dava açmışlar. Bilişim suçlarından çağırdılar ifademi verdim, yazılarımın arkasında olduğumu, hakaret etmediğimi, olanları olduğu gibi BELGELERİ ile yazdığımı belirttim. 13.01.2015 tarihinde "KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA DAİR KARARI" elime ulaştı. Şahısların kendisine laf edilmediğine, KOÇDAĞLAR MERCEDES SERVİSİNİN TÜZEL KİŞİLİĞİNİN BECERİKSİZLİĞİNİN VURGULANDIĞINA sağ olsun mahkeme de karar vermiş.
Ayrıca HAKSIZ REKABETE KONU OLACAK BİR DURUM YARATMAK AMACINDA DEĞİLİM ama bu servisi kimseye ÖNERMİYORUM. "İsteyen gidebilir tabi." diye notumu da düşeyim de, narin TÜZEL KİŞİLİKLERİ incinmesin.
Saygılar.