Merhaba arkadaşlar rapid spaceback aracimin difuzorunu kestirip cift cikis egsoz kafasi taktirmak istiyorum. Ankarada kaliteli paslanmayacak egsoz kafasi satan difuzor kesme islemini duzgun yapacak oneriniz varmidir?
![]()
Merhaba arkadaşlar rapid spaceback aracimin difuzorunu kestirip cift cikis egsoz kafasi taktirmak istiyorum. Ankarada kaliteli paslanmayacak egsoz kafasi satan difuzor kesme islemini duzgun yapacak oneriniz varmidir?
![]()
difizöre bişey diyemem ama koç egzoz be çopur egzoz 2 side iyidir. çopur biraz daha hesaplı yapar
evox
egzoz için kesinlikle Çopur Egzoz. işçilik mükemmel, fiyatı emsallerine göre çok uygun.
koç egsoz nevzat abidifüzörde kesilcek yer belliyse kendi bile kesebilir, değilse uç beğenirsin ordan çiğdem fiber keser ona göre
çiğdem fiber ve çopur egsoz şaşmazdami acaba?
Tesekkur ederim arkadaslar cok makbule gecti
Çopur egzoz +1
Coğrafya kaderdir
Çopur eksoz +1![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
As eksoz ibrahim usta yapılan işçilik harika tutar sa çok çok uygun şaşmazda cigdem fibere yakın kesinlikle ugra 34. sokakta
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
+1905
koç egzoz yapar en önemlisi ne istediğini anlar.
bende isimleri geçen fiberci ve egzozcuları dolaştım aldığım difüzör çok meşakatli bir montaj isteyince darlanıp as ta egzozun ucuna krom kafa yaptırdım döndüm. egzozcular da bence işçilik birbirine yakın çiğdem hafta sonu çok dolu oluyor hafta içi sakin bir dönemde gidip yaptırırsan memnun kalırsın.
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)