ankarada konya yolu üzerinde yaşanmış bi olay zaten. hemen hemen de ç.ambar dan çıkmış konya yoluna sapmış olabilir çünkü çok yakın yerler birbirine.dediğim gibi beni tanımaz etmez nasıl bi insan benim eşime el hareketi çekebilir.
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Etkiye bence bu şekilde öfkeyle tepki vermeyin. Memleketin durumu ortada kartopu geldi diye insanlar birbirini bıçaklıyor, sakince yaklaşın bu benim naçizane fikrim.
olay dün yaşandı dün ulaşabilseydim niyetim farklı olurdu gerçekten ama sinirim yatıştı mantıklı düşünmeye çalışıyorum.mantıksız bi karar verip bişey yapmicam tabiki sadece konuşmak derdini anlamak istiyorum.
Bir daha böyle terbiyesiz bişey denk gelirse gereken neyse kendi kararınıza göre yapın bence gerek yok ne siz öfkenizi kontrol edebilirsiniz nede söyledikleriniz karşısında o kişi
#RenaultSport Clio-R
olmuş bitmiş gitmiş.
kaale almayacaksın.
bulur elbet cezasını, başını ağrıtmana gerek yok.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
başımı ağrıtıcak bi durumum yok.Gerçekten derdi nedir bu adamın,bi kadına el hareketini nasıl VE ne kafayla çeker.....
Gittin buldun, sanane lan dedi küfretti. Pardon abi deyip geri mi döneceksin?
Boşver, ülkemiz maalesef insan suretinde öküzlerle dolu. Zamanına yazık, uğraşmana değmez.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Berk ile aynı kafadayız herhalde tekrarı yüksek ihtimal olmayan bişey için 100 de 1 bile olsa ters tepki gördüğün an kaç yaşında adamlarız illa ki tatsızlık çıkacak evli barklı adamsın boşu boşuna huzursuzluk çıkacak sen olmasan bile çevrendekiler olacak
Tabi karar senin kararın biz iyiliğini düşünüp söylüyoruz dost tavsiyesi gibi düşün
#RenaultSport Clio-R
Trafikte Cins Adam Çok.. Hemen Her Gün Karşılaşıyoruz, Durdurup İniyosun Arabadan Ya Kaçıyor yada Camı Kapatıp İçerden Yalvarıyor..
Sırf Bu Tip Minnoş'lar İçin Eşime Araba Alamıyorum..
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
Ciğeri 5 para etmez tipler için sinir bozmaya değer mi? Salla gitsin. Kaale alıp, dengenizi bozduğunuzla kalırsınız.
Bunun gibi o kadar çok zibidi var ki, hangi birisini eğiteceksin? Ben pes etmiştim bile..
Allah ıslah etsin böyleleri, canınızı sıkacak bir durum olmasın bencesabırlı olun...
bundan 8- 10 ay kadar önce yaşadığım bi olayı anlatıyorum sizlere aceleyle yazıyorum eksik şeyler olabilir. konya yolundan fatih köprüsü sapağına sağa doğru girdim.bu arada akşam saati ve trafik inanılmaz kalabalık.duruyoruz resmen.neyse bi anda arkamdan bi araba benim yanıma gelip ne var lan dedi.okadar şaşkın ve normal bi şekilde banamı diyosun derken adamın yanındaki eşi sakın bulaşma oğlum dedi tabiki bu arada adam birden benim üzerime kırıp o trafikte önümü kesti.yandan solsan sağdan kaçabilicek hiç bi yer yok.sopayla aşağı indi arabaya doğru geldi.hangimiz arabada oturur adamın arabana zarar vermesini izliyebilir ve hiç bi neden yokken bastırarak söylüyorum.aşağı indim ve birden birbirimize deli gibi vurmaya bşladık.adamın kaşı başı yarıldı bende ne olursan ol sol omzumla sağ kulağıma darbe aldım.o arada fatif köprüsüne çıkmadan sol tarafta yaralanmalı kaza olduğundan olay yerine polis araçları gelmiş.ben adamdan sopayı almayı başarınca br iki salladım tabi ben adamı dövüyorum diye polisler bana 10 cm mesafeden biber gazını bocaladılar.üstüm başım elim kolum,gözüm yanıyo sızlıyor gözümü açamıyorum, o an tır çarpsa o kadar etkilemez inanın ki..göremediğim halde alimdeki sopayla adama vurmaya devam ettim.sonra mecburen ayırdılar bizi herkes bi tarafta.herkesin eşi dostu geldi.adamlar zaten pis.eşim biber gazı yedi bi kenerda ağlıyo.her yeri sızlıyor.o an bana sen ne yaptın gibi şeyler söylüyolar o anki sinirle silah olsa sıkıcam tabi karşılıklı tehditler.2 saat sonra gözümü artık açabiliyoken biber gazı etkisinden o an anladım ki gözüm kapalıyken salladığım sopalardan birisi baş komiserin kaşını 4 cm yarmış.gece boyu hastane ,raporlar,verilen ifadeler.dışarıda zaten kıyametler kopuyo gelen benim aileme tahditler,onu yaşatmicaz gibi laflar neyseki iyi yerlerde tanıdıklarımız var onların gelip olayı bastırmaları felan.
uzatmıyım bu adamın daha önceden bir sürü sabıkası ve adam öldürmüşlüğü varmış.ona direk sopayla inmekten darpa teşebbüsten dava açıldı.banada kısmen adam yaralamak ,görev başında memura saldırı vs vs .cezalar verildi temyize gidildi.herkes üzerine düşeni yaptı.
ben benim hiç bi suçum yokken saçma sapan olaylar yaşadım.ders çıkarıcağım ne var ne yok tartışılır.benim hiç bi suçum yoktu adam ifadesinde benim aracım onun aracının önünde olmasına rağmen bana korna bastı tahrik etti diye ifade vermiş.
piyasada pislik çok ama ders vericek adam yok.
bu konuda sadece konuşucam duruma göre olay ne getirir bilmiyorum.sadece konuşmak istiyorum.ilerisini yaşıcağım bi konuşma yapmicam.herkesin karısı çoluğu çocuğu var.millet dikkatli olsun tek istediğim bu.
İşin daha da beteri gittin buldun karşına çıkıp ama önüme kırdı gibi saçma salak şeyler söyleyecek dövdüğüne değmeyecek. Tanımam sizi ama boşver geç abicim bunların her biriyle uğraşmaya kalksak evimizin yolunu unuturuz.
Emre Kaan sen adamı buldun diyelim gittin konuşmaya, soracağın sorun hayırdır benim eşime dün hareket çekmişsin maksadın neydi diyeceksin yada tam tersini düşün biri seni buldu aynı soruyu sordu, en iyi ihtimalle karakolda biter sorunun cevabı , Istanbul Ankara gibi yerlerde bu tarz dengesiz adam aramaya gerek varmı yığınla hangi birini adam edeceksin? Ne gerek var evli barklı adamsın dertsiz başına dert açacaksın.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına... Demişler. Bence uğraşmaya değmez arkadaşların dediği gibi oldu bitti geçti.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)